Åh, vad roligt att ni gillade min Steg för steg Tutorial av den här makeupen igår på Insta Story! Under tiden som jag sminkade pratade jag om Vårens Trender [länk], speciellt om nyansen Taupe som är het just nu!

makeup taupe sotat

Det är lite synd att en Insta Story bara visas i 24 h MEN om ni missade videon så har jag sparat den som en Highlight i min Instagram profil (@makeupbylina).

snabba sotade ögon

På ögonen har jag faktiskt bara använt 3 (!) produkter. Min älskade krämögonskugga från Revlon i färgen 715Smokey Eye pen från Rodial (använder mycket privat) och till sist mascaran Caution från Hourglass!

clean beauty hud

Huden? Nu har jag riktigt bra studiolampor hemma så man får ju ett fantastiskt ljus på huden när man fotar framför dem MEN kikar ni “live” på Insta Story så ser ni att man fick jättefin effekt med dessa produkter i sminkningen:

basprodukter

En utav mina basfavoriter när jag vill ha det tunt är bla  Luminizing CC creme från Kerstin Florian! Jag har färgen Sand och den är lite varmare i tonen och funkar lite året runt på mig då den är så tunn. En annan favorit är Butter bronzer från Physicians Formula som jag skrivit om innan (doftar himmelskt!).

sotad kajal

Som alltid har jag listat övriga produkter nedan i listan. Hoppas ni gillar looken! Hojta om det är något annati sminkväg som ni vill se mig göra på Insta Story!

Bas / Base
Skin Food (Original) Weleda
Luminizing CC Crème Sand Kerstin Florian
Shape Tape Concealer Light Medium Tarte
True match Mineral 4w Golden natural L’Oréal Paris
Butter Bronzer Deep bronzer Physician formula

Ögon / Eyes
Colorstay Creme eye shadow 715 Revlon
Smokey eye pen Rodial

Fransar / Eye lashes
Mascara Caution Hourglass

Bryn / Eye Brows
Brow Wiz Medium Brown Anastasia Beverly Hills
Brow Artist Plumper Dark Brown L’Oréal Paris

Läppar / Lips
Lipstick Nude Allure Rituals

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar