I gårdagens sminkning kände jag för något mjukt och elegant i varma toner så jag passade på att testa lite nyheter som fanns hemma! Här har ni resultatet av en ny ögonskuggspalette, en krämskugga på stick & ett nytt läppstift.

soft eyeliner

Den här gången gjorde jag en liten förändring på min ögonbrynsform. Jag ser en serie på Netflix just nu (The Punicher) och en utav seriens karaktärer, Madani, har så sjukt fina ögonbryn att man storknar. Alla tjejer i serien har den här formen så det måste vara en stylist som gått loss. Jag hakade på direkt!

spice of life Zoeva

Ögonskuggorna jag använt kommer från Zoevas nya palette Spice of Life [klick]! De har fantastiska pigment och jag skulle nog våga jämför dem lite med Makeup Geek Cosmetics om ni testat dem? Prisvärd palette som bara kommer säljas online i Sverige om jag förstått det rätt! Du hittar den >>HÄR<<!

Det blev en hel del plutande på dem här bilderna, haha.  Ibland blir det så 🙂

nudestix Lilith

En annan nyfunnen vän är krämpennan Lilith [klick] från märket Nudestix. Det har tagit mig ett tag att förlika mig med att allt är i stickform men nu gillar jag det massor. Ni hittar fler gobitar från dem >>HÄR<<

snygg ögonbrynsform

Eyelinern har jag gjort med hjälp av en brun eyeliner från Neve Cosmetics MEN för att göra den “mjuk” har jag lagt en brun ögonskugga (Variety is Key – Zoeva) i kanterna.

 Bare pro Longwear lipstick peony

Sen har vi en nyhet från Bareminerals Bare pro Longwear lipstick [klick] i färgen Peony. Den sitter som ett smäck! Den har en krämig formula som ger full täckning (matt finish) och innehåller Baobab- och bäroljor, solrosfrö- och jojobavaxer som ger näring och håller läpparna mjuka.

makeup inspo

I looken har jag kombinerat läppstiftet med en läppenna så färgen Peony ser du i mitten av läpparna. Den blir riktigt snygg nude i sig själv!

Bas / Base
Skin Food Weleda (Dagkräm med lite lyster)
Luminous Silk Foundation 3.5 Armani Beauty
Secret brightening powder for under eyes 1 Laura Mercier
Dior Backstage Contour palette 001 Universal Dior
Cushion Blush 01 Peach Babor
Illumify Shimmering highlight Smith & Cult

Ögon / Eyes
Magnetic liminous eye color Lilith Nudestix
Spice of life Palette Of the favor + Unlike any other + A nuance Zoeva
Inkme – Eyeliner Nefertiti Neve Cosmetics
Wonder pencil (inliner) Light/clair Nyx Professional

Fransar / Eye lashes
Eyelashes Terry Flair + adhesive Sweedlashes
Lash fiber Mascara L.a. Girl

Bryn / Eye Brows
Tattoo Brow Brow pomade 03 Medium Pomade Maybelline
Gimme brow 3 Benefit

Läppar / Lips
Bare pro Longwear lipstick Peony
Bareminerals
Lip liner Your lips but better Kicks

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar