INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO & ÅHLÉNS

Vilka är dina lyxigaste makeup-produkter i sminkväskan? En fråga från er som inspirerade mig till ett nytt blogginlägg där jag visar upp mina smarrigaste skönhetsprodukter. Det här är 6 sminkprodukter jag inte vill vara utan, helt klart värda en investering!

lyxiga basprodukter i sminkväskan

En del av produkterna har funnits i både min privata necessär och min älskade frilansväska sedan långt tillbaka. Andra är produkter jag ganska nyligen fattat tycke för och som jag nu valt att återinvesterat i med hjälp av Åhléns.

Om ni vill se produkterna “live” så kommer jag lägga upp en tutorial straxt på Insta Story / Highlights. Vi ses där!

 Cellularose Brightening Serum

#1. Cellularose Brightening Serum | By Terry 

Älskat i flera år! Detta är ett lystergivande serum som jämnar ut hudtonen då den reflekterar ljus och jämnar ut huden med sin mjuka yta. Använder den väldigt ofta på mina jobb under foundation för att få en glowig naturlig hy och använder den även privat när jag vill lyxa till det i sminkningen! Den bästa jag har hittat hittills!

Pris | 659 kr >>Du hittar den här<< (länk till lyko)

Luminous Silk Foundation

#2. Luminous Silk Foundation, Giorgio Armani Beauty

På tal om lyx! Om jag får välja en tunn foundation att använda på mig själv eller på någon annan just nu så måste jag säga Luminous silk från Armani. Den blir helt magisk på! Basen är oljefri men är fortfarande återfuktande då de använder en Micro-fil™ teknologi (vad det nu är). Den är lätt och har en silkeslen konsistensen vilket ger en naturlig medeltäckning som passar alla hudtyper. Drömmen vore att ha alla dess toner i frilansväskan!

Pris | 540 kr  >>Du hittar den här<< (länk till lyko)

 Secret Brightener Powder under eye

#3. Secret Brightener Powder under eye, Laura Mercier

Det här tunna fina pudret fick jag tips om via min Makeup Artist kollega Åsa. Hon älskar den så jag fick se till att införskaffa den jag med. Pudret fixerar din concealer och ger även en uppljusande effekt utan att den lägger sig i fina linjer. Jag tycker snarare att den slätar ut och även denna blir silkeslen på! Den är verkligen beroende framkallande så nu har jag skaffat en till frilansväskan också!

Pris | 310 kr  >>Du hittar den här<< (länk till Åhléns)

 BarePRO Performance Wear Powder Foundation

#4. BarePRO Performance Wear Powder Foundation, BareMinerals

Som jag använt detta puder. Jag är verkligen inget fan av puder alls men självklart måste jag fixera min foundation om den ska hålla så jag är så kräsen. Detta är egentligen ett puder foundation så de dagar jag inte vill använda flytande bas så använder jag endast den här.  Den ger en naturlig finish och känns varken kakig eller torr. Den har en silkig textur och täcker jättefint!

  • Sitter runt 12 timmar
  • Låter huden andas då formulan inte täpper till porer.
  • Består till 90% av vitaminer och mineraler

Pris | 375 kr  >>Du hittar den här<< (länk till lyko)

Countour palette 001

#5. Countour palette 001, Dior Backstage

Den här paletten var ett litet wild card men jag chansade då jag fick den tipsad av min gamla kollega Johannes som älskade färgerna. Det är så sällan man hittar snygga kalla nyanser att skugga med tycker jag så jag var tvungen att testa! Den visade sig vara lika fin som han sa. Paletten innehåller två matta toner (de understa) och två färger med lyster i (de två översta). Väl investerat och nu har jag den även i frilansväskan

Pris | 480 kr  >>Du hittar den här<< (länk till Åhléns)

Cushion Blush Babor

#6. Cushion Blush, Babor 

Sist ut har vi Babors Cushion blush, en produkt som jag också blivit tipsad om. Jajemen, finishen är superfin på och den passar mig utmärkt då jag just nu har dille på krämrouge. Cushion Blush finns i två toner: Pink och Peach. Jag satsade på peach till mig själv men nu funderar jag på att skaffa en pink också till vår och sommar. Jättefin produkt!

Pris | 380 kr  >>Du hittar den här<< (länk till Lyko) (Tyvärr utgått – länkar till babors nya rouge ist)

Sådär ja! Hoppas ni har fått lite ny inspiration till sminkväskan där hemma.
Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

4 Kommentarer

  1. Jag har inte en enda lyxprodukt i min sminkväska. Allt är sk budget. 🙂

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Det är väl helt underbart! Jag har blandat såklart men ibland lyxar jag till det. 😉 Däremot behöver inte alltid lyx vara bra.

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Vad roligt att du också gillar det! <3 Sjukt bra!

Skriv en kommentar