INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL YVES ROCHER

Ni vet den där semesterdoften av solkräm, hav och exotiska nätter? Den finns i en hel doftserie! När jag besökte Yves Rochers flagskeppsbutik i Paris passade jag på att fylla shoppingkorgen med bästsäljaren Monoï de Tahiti

Monoï de Tahiti parfym
 blommig – exotisk – sensuell

Vad gör Monoi de Tahiti så speciell?
Monoï, betyder “parfymerad olja” på tahitiska och sägs vara en av hemligheterna bakom deras skönhet. Det är alltså en olja som är gjord på gardeniablommor från just Tahiti som sedan fått ligga och dra i kokosolja. Den är 100% från växtriket och är mångsidig då den både kan användas till kropp och till håret då den skyddar huden mot att torkas ut av exempelvis saltvatten och sol.

Hur doftar Monoi de Tahiti?
Den som legat på stranden och testat solkrämen Piz buin kommer känna igen känslan. Doften har en ljuvlig, varm doftblandning av Gardenia och ylang ylang som sedan blandats med en bas av vanilj och kokosnötsolja.

monoi eau de toilette

Men är den söt och sliskig tänker du kanske då? Nä, jag tycker inte det. Den känns alldeles för sensuell för det…den doftar liksom semester och ger en fantastisk sommarkänsla! Doften har verkligen blivit en populär bästsäljare hos Yves Rocher!

monoi yves rocher

Parfymen hittar du här-> 
Eau de toilette – Monoï, Gardenia för 269 kr och det bästa av allt är att Monoi de Tahiti finns i fler produkter då doften blivit så populär!

kroppsolja yves rocher
Här ser du en Body mist variant till vänster som endast fanns i Paris och sen torrolja i sprayform

Torrolja i Sprayform – 149 kr
Ger en sammetslen mjuk hud utan att kännas fet! Spraya direkt på kroppen för att återfukta och ge fin lyster eller i håret för glans och härlig väldoft.

Torrolja – Guldskimrande 179 kr
En fantastisk “budgetvariant” bland alla dyra bodyshimmer som framhäver solbrännan på ett mjukt sätt. Innehåller ett fint “pärlemorpuder” som ger ett subtilt gyllene skimmer till både hår och hud utan att kladda eller kännas fet.

Kroppsolja – 159 kr
En flytande kroppsolja som framhäver och förlänger solbrännan, ger näring och gör huden silkeslen. Fördela gärna några droppar i blött hår före schamponering för extra mjukhet.

Duschgel – 49 kr
En duschkräm som blir till en härlig mousse som ser till att både hud och hår får ny mjukhet och härlig väldoft.

monoi de tahiti

Yup, så här såg det ut under Paris-besöket, haha. Gillar man den här doften så finns det risk för att du även kommer förälska dig i deras solkrämer!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar