Idag smygstartade jag jobbveckan med att lacka nya naglar hos Frida Selkirk. Vid besöket hittade jag en fantastiskt fin färg till både sommar & höst från OPI: Infinite Shine Nailpolish i nyansen My solar clock is ticking!

Infinite Shine Nailpolish My solar clock is ticking

Nyansen My solar clock is ticking är ingen nyhet dock. Den kom redan förra hösten då tegel och terracotta började smyga sig in på trendkartan men jag tänkte att den kunde passa perfekt nu när man blivit lite brun och snart går in i höstsäsong. Då har man liksom investerat i en nyans som passar båda säsongerna!

Infinite Shine Nailpolish Opi

OPI’s alla färger finns i både Gellack och i vanlig nagellacksform så det går att få den lika fin hemma som på salong! Infinite Shine varianten är nämligen ett nagellack med gel-effekt som ger perfekt färg, glans och hållbarhet som härdar i dagsljus. Lacket kräver alltså ingen UV-lampa och kan tas bort med nagellacksremover. Så den håller tills du själv väljer att ta bort det.

Tips! Som alltid blir resultatet alltid mer hållbart med Bas- och topplack så glöm inte spana in det om du ändå tänkt att satsa på snygga naglar.

OPI My solar clock is ticking

Så nöjd med nyansen!! Nagellacket My solar clock is ticking kostar 222 kr och du hittar >>färgen här<<!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

Skriv en kommentar