I helgen gifte sig vackra Sara och jag fick äran att vara med på dagen och sminka henne och hennes två brudtärnor på Strandhotell i Stockholm. Det som verkligen är så fantastisk roligt med att göra bröllop är…

sara vilkko bröllop

…verkligen att inget bröllop är det andra likt. Alla sätter verkligen sin egen prägel på dagen under de första timmarna då alla gör sig i ordning tillsammans. Denna gång strömmade det 80-tals musik ur högtalarna och finlands-svenska skämt blandades med champagne, spöken och safari-prat. 🙂

bröllopsmakeup stockholm

Sara tog en brudkonsultation med mig i Augusti och då testade vi ut alla produkter vi skulle använda på bröllopsdagen. Självklart får man anpassa produkterna lite efter hur ansiktet ser ut på själva dagen men det är alltid härligt att träffas innan.

Några nyckelprodukter som jag använde i brudmakeupen:
Shape Tape Concealer – Tarte
Cover expert foundation By Terry
Soft light blurring setting powder Becca Cosmetics

Läs också: Lina Testar | Tarte Shape Tape Concealer

Bröllop strandhotell stockholm

Dessutom tog Sara en brynkonsultation med mig dagarna innan för att få ordning på brynen. Håret gjordes av Therese Sundström på salong Chop chop (@hairlovebytherese).

brudtärna före och efter

Under dagen fick jag också sminka Saras tärnor. Outi, gav mig Kate Winslet vibbar så jag var tvungen att förstärka dem dragen;) Vi satsade på en matt makeup…

grön makeup

…och förstärkte ögonen med hjälp av bland annat en kajalpenna som går i en svartgrön nyans med små guldstänk. I övrigt körde vi en petalgrön i en mix av guld och silver!

tärna före efter

Sist men inte minst så har har vi tärna nummer två som blev minst lika fin! Här fokuserade vi på att få fram ögonen med hjälp av favorit-styckfransarna och en mild sotning över locket.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar