Jag måste bara tipsa om en utav L’Oreál Paris senaste nyheter: Matte Signature Eyeliner. Det är en helt vanlig flytande eyeliner med tunn spets och en något mer trögflytande formula som ska vara både långvarig och vattenfast.

Matte Signature Eyeliner marron

Det är inte den bästa eyelinern jag någonsin haft formula-mässigt (lite tjock) MEN med tanke på priset (129 kr) och att de kommer i dyngsnygga färger så kan jag definitivt stå ut med att formulan är lite tjockare än vad jag personligen gillar! Jag är nämligen helt förälskad i… 

Matte Signature EyelinerHär har du 4 av de 6 färger som kan köpas online!

Greige-färgen (sista fotot) som är en blandning mellan grått och brunt. Den är så snygg till vardags och jag har använt den så mycket i September! Dessutom är förpackningen ruskigt lyxig för att vara en “budgetvänlig produkt”och det tackar vi inte heller nej till. Snygg va?

Matte Signature Loreál swatch

Matte Signature Eyeliner kommer i 6 färger online:

  • Ink
  • Blue
  • Marron
  • Emeraud
  • Greige (den andra färgen från vänster om du kollar på bilden ovan)
  • Copper

Jag har dock bara testat 4 utav dem men blev lite sugen på att skaffa Emeraud också!

Matte Signature Eyeliner greige

Här har vi favoriten…Greige i lyxförpackning 🙂 En solklar favorit som jag tar med mig in i höstmörkret.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Förlåt om jag är trög, men du skrev ut 6 färger men visade 4. Förstod inte riktigt vilken som var vilken. ? Var den sista Greige som du tyckte om?

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Haha, ingen fara. Jag skrev att jag endast har testat 4 utav de 6 färger som finns till försäljning. Och ja, den färg som är grå/brun är den som visas längst ner på bilden. Förtydligade det lite extra nu efter din kommentar. Tack! Kram Lina

Skriv en kommentar