ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED ÅHLÉNS

Under en tid har jag lekt runt med en helt fantastisk ögonskuggspalette bakom kulisserna och som jag trånat efter denna glammiga palett! I en utav mina senaste Insta Storys bar jag den i en makeuplook och ni har nog aldrig kommenterat så mycket och velat veta hur jag fick till sminkningen…

Urban decay Naked Honey
Tröja från Åhléns,  >>du hittar den här<<!

…detta inspirerade mig till ett helt nytt inlägg som jag nu gör i samarbete med Åhléns.

snygg höst sminkning

Här har ni en härlig kompott av riktigt snygga höstfärger som jag använt i looken! Längre ner hittar ni hela produktlistan så att ni kan se vad som används.

Naked Honey Urban decay

Den absoluta stjärnan i den här makeupen är utan tvekan Urban Decay’s senaste ögonskuggspalette Naked Honey. Jag har alltid varit ett fan av UD’s paletter då pigmenten och nyanserna är bland de bästa och jag använde så många utav deras paletter i min smink-/frilansväska.

Naked Honey palette

Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette är en ögonskuggspalett med 12 gyllene toner som funkar både för en vardagsmakeup och festmakeup. Färgerna är superfina och kommer i klassiskt varma färger som passar dem flesta.

Urban decay Naked honey

Vill ni se hur jag använt färgerna så kan ni kika på min tutorial på Instagram som kommer läggas upp på Highlights under kvällen! Jag har faktiskt bara använt 4 nyanser i just denna look och kommer definitivt lägga upp fler varianter längre fram. Paletten är så sjukt användbar och jag kommer missbruka den privat!

Pris |  540 kr  >>Du hittar ögonskuggspaletten Naked Honey här<<

Matte Signature eyeliner Greige

Pricken över i:et i den här looken är definitivt L’Oréal Paris snygga Matte Signature eyeliner i färgen Greige som faktiskt blev en utav mina Månadens Favoriter i September.

Strike a rose blush

I rouge gillar jag bla att använda Bareminerals färger. Tycker det är klös i pigmenten samtidigt som de ändå bli superneutrala i en vardagsmakeup. Den här färgen heter Strike a rose!

Even Better Pop Lip Colour Foundation

Sedan måste ni bara spana in den senaste Nyheten från Clinique: Even Better Pop Lip Colour Foundation i färgen 1 eyelet! Herre jesus va snyggt det blev till dessa färger! Läppennan är en keeper sedan innan och är en utav deras mest sålda nyanser: Quickliner For Lips Intense Blush!

Bas / Base
Liquid Illuminator Medium Estelle & Thild
Luminous Silk Foundation 5.75 Giorgio Armani
All Hours Concealer, 02 Yves Saint Laurent
Bare pro Powder Golden Nude 13 + Gen Nude Strike a Rose
Bareminerals

Ögon / Eyes
Original Potion primer +
Naked Honey Palette Urban Decay
Matte Signature Eyeliner 06 Greige Signature L’Oréal Paris

Fransar / Eye lashes
Eyelashes Ramina + Clear Adhesive Sweedlashes
Feline Blacks Mascara Black 01 Helena Rubenstein

Bryn / Eye Brows
Brow powder Medium Brown + Brow wiz Taupe Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Even Better Pop Lip Colour Foundation 01 Eyelet + Quickliner for lips Intense 07 intense blush Clinique

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar