Som jag längtat efter att få visa er den här parfymen! I Månadens favoriter September pratade jag delvis om en ny favorit från #Boucheron men hintade också om en till parfym som fångat mitt intresse den senaste tiden som inte släppts. Nu är den lanserad: Her Intense Edp

Parfym favorit godaste kvinna Her Intense

Her Intense EdP | Burberry 

Hur beskrivs den nya Her Intense doften?
Det här är Burberry’s senaste lite mer vågade tolkning av den populära signaturdoften Her! Jag har faktiskt inte så stor koll på den första upplagan men jag vet att jag är tokig i denna! Her Intense Eau De Parfum beskrivs som lite mer djärv än tidigare, sensuell och lite mer intensiv med en cocktail av mörka bär som gör doften till en “berusande gourmand”.

Topnot: Blackberry, red fruits
Hjärta: Jasmine
Bas: Benzoin

Her Intense EdP
Jag använder doften kvällstid eller vid de tillfällen på dagtid då jag vill känna mer pondus och elegans!!

Lite bakgrund:
Jag själv har aldrig använt Burberry innan så jag var tvungen att leta fram lite info om originalet. Originalet Burberry Her hade “premiär” i september 2018 – en ganska så blommig, fruktig doft framtagen av Francis Kurkdjian. Våren 2019 släpptes sedan Burberry Her Blossom, även den hade en lätt blommig och fruktig karaktär. I oktober 2019 släpptes nu den nya lite “hetare” upplagan Burberry Her Intense. En mer kraftfull version! Love it!

Varför Her Intense blev en favorit?
Parfym är ju så individuellt och personligt men som jag längtat efter att få visa er den här!! Älskar den och har använt den så mycket samtidigt som jag varvat den med den andra parfymen jag nämnde ovan. Den här så jag! Älskar att den känns mogen, lyxig och elegant. Den får mig att känna mig stark helt enkelt.

Pris |   930 kr 50ml | 675 kr 30ml  >> Du hittar Intense Edp här<<

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar