Som privatperson kanske du inte behöver en hel palette med rouge men jobbar du professionellt som Makeup artist eller sminkar andra väldigt ofta så kan jag tipsa dig om OFRA Cosmetics smarta Rouge Professional Blush Palette.

smart rouge palette

Detta är verkligen en av mina bästa paletter som jag haft i frilansväskan och nu har jag hottat upp väskan med samma palett fast i deras senaste design. Den innehåller 12 färger för alla hudtoner och är användbara vid allt från vardags- till festmakeuper.

ofra cosmetics rouge palette

Ofra är annars extremt kända för sina #highlights och det var så jag kom i kontakt med märket för några år sedan. Men efter att ha använt lite mer i deras sortiment föll jag pladask för deras rouger. De har nämligen ett väldigt fint utbud av nyanser och de är otroligt rika i pigmenten så de går att använda både skarpt och sparsamt.
OFRA Cosmetics Rouge Professional Blush Palette
I rougepaletten har de samlat alla bästsäljare och jag älskar att den är så tunn och smidig. Det underlättar massor när man konkar runt på alla produkter.

OFRa Rouge Blush Palette färger

Om man tycker lite extra om någon av färgerna kan man enkelt och smidigt byta ut eller refill:a färgerna i paletten då du kan köpa alla nyanser separat:

Mina favoriter är utan tvekan:
Rendezvous
Crazy Pink   (Storfavorit som jag också använder som ögonskugga!)
Charm
Rose 

Pris | 899 kr  >>Du hittar hela paletten här<<

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar