Idag var det dags för Sephoras årliga pressvisning inför säsongen tillsammans med Vass Pr! Nu är jag fylld med inspiration, det kliar i fingrarna och min wish-list till sminkväskan blev längre! Häng med och spana på några makeup- och hudnyheterna våren 2020!

Sephora Sminknyheter SS 2020

Nyheter SS20 från Fenty Beauty

Våren och sommaren 2020 kommer definitivt kantas av mer färg än vanligt. Fenty Beauty by Rihanna har tex lanserat Snap Shadows Mix & Match på Sephora denna vecka. Detta är nya ögonskuggspaletter (8st varianter) med 6 blandbara nyanser i olika finishar! Namnet kommer i från att du kan “knäppa ihop två olika paletter” med magnet och på så sätt fördubbla skuggorna i sminkväskan.

Spana in nyanserna “Cadet” “Smoky”  och “Pastel Frost”

Pris | 300 kr

Full Frontal fenty mascara

Fenty’s nya mascara, Full Frontal (Volume, Lift & Curl Mascara) har blivit hajpad då borsten har en något annorlunda shape. Mascaran fokuserar på att ge dramatiska fransar och den exklusiv flat-to-fat-borsten ska hjälpa till med volym och både hjälpa till med längden och lyftet!  Denna ska testas (återkommer när jag testat den på mig själv).

Pris | 280 kr

Flypencil Longwear Eyeliner

Det som däremot gjorde mig lite extra intresserad var deras Flypencil Longwear Eyeliner som fullkomligt golvade mig med sina texturer och pigment. Jag vill typ ha en av varje till frilansväskan!

Dessa är vattenresistenta eyeliners i pennformat som kommer i hela 20 färger! De är matta, skimrande, i metallic eller i glittrande nyans och de fullkomligt gled på handen! Ser så mycket fram emot att testa dessa!

Spana in “Sea about it” (koboltblå!) , “Grillz” (gulguld mettalic) och “Black Card” (svart med silverglitter)

Pris |
240 kr


Nyheter SS20 från Marc Jacobs Beauty

När vi ändå är inne på pigment så ska ni få se Marc Jacobs Beauty’s senaste krämögonskugga See-Quins Liquid Glam Glitter! Wow, dessa är flytande ögonskuggor med en metallic/glittrig finish som lovar att att inte falla under dagen eller lägga sig i vecken. Dessa har också lanserats redan och du bör…

…Spana in färgen “Topaz Flash”

Pris | 290 kr

Highliner Liquid-Gel Eyeliner

Denna kommer glida ner i min frilansväska direkt! Nyheten Highliner Liquid-Gel Eyeliner är inspirerad av Marc Jacobs bästsäljande Highliner Gel Eye Crayon. Den har en lätt, flytande gelformula som ska vara vattenfast OCH det bästa av allt…ge ett glänsande pigment! Den är så snygg och ser nästan blöt ut på! Den kommer i 7 nyanser och den färgen ni ser på bilden är Marc’s signatur nyans: svart.

Pris | 335 kr

Face Tape Foundation tarteGlow wands

Nyheter SS20 från Tarte

Om ni missade mitt inlägg härrom dagen om nyheten Shape Tape Glow Wandså ska du gå in och läsa det! Sminkmärket Tarte har utökat sitt “Shape Tape” sortiment med både Glow wands (som ska komplettera med fukt/glow) och en ny täckande Face Tape Foundation med en helt ny formula inspirerad av Shape Tape concealern! Jäklar vad täckande den var!

Pris |
Face Tape 455 kr
Glow Wand 300 kr

Nyheter SS20 från Hourglass

Oj, penslarna från Hourglass fick mig att dregla! Jag har suktat efter dem ett tag nu då jag bla hört att deras Vanish™ Seamless Finish Foundation Brush ska vara deras mest sålda produkt! Varför har jag inte testat den? Och nu när de visade upp sin nyhet Vanish Seamless Finish Concealer Brush höll jag på att smälla av (det finns få ting som får mig på fall och penslar är en av dem)!

Lansering | 27 Januari
Pris | 470 kr

Tillsammans med borsten lanseras deras nya vattenfasta concealers Vanish airbrush concealer i 22 nyanser! Jesus, vad de var täckande och de torkade in på typ 2 sekunder. Nja, dessa föll inte mig i smaken men vem vet…(Update! Kan ha ändrat mig, de blir sjukt snygga på) de kanske blir superfina på om man använder deras urhärliga pensel! Vi får se! Ska testas:)

Lansering | 27 Januari
Pris | 435 kr

KVD Vegan Beauty

Nyheter SS20 från KVD Vegan Beauty (Kat Von D)

Hade totalt missat att Kat Von D numera bytt namn till KVD Vegan Beauty och att Kat inte har något med företaget att göra längre. Därför ska det bli lite extra spännande att se hur märket utvecklas med tiden. Bland nyheterna fanns iaf väldigt fina rouger och en hel del nyheter på läppfronten ( XO Vinyl Lipstick ) så återkommer framöver om jag testar något i från dem!

Cool Cush Hot Fix Cheek Palette
Min käre vän / kollega Jessica Blockström och jag hängde på presseventet och dregglade över några nya rouge-nyanser tillsammans!

Nyheter SS20 från Nars

När vi landade hos Nars uppdaterade vi oss lite när det kommer till deras rouge-sortiment! Visste ni att Nars har hela 70 nyanser på sina singelrouger i sortimentet!? Sinnes! Bästsäljaren är ju såklart denna färg men i övrigt kunde vi kika på tre nya nyanser som kommer göra sig riktigt fina i sommar! Dessutom släpps en ny rouge palette: Cool Cush Hot Fix Cheek Palette som…

NARSissist Wanted Palette
Här ser du en av deras senaste paletter Afterglow eyeshadow palette  

…kommer ingå i Cool Crush collection! Paletten kommer tillsammans med 4 nya lipgloss och en nya ögonskuggspalette Cool Crush Eyeshadow palette (se nedan) som var så fin!


Lansering |
Rougepaletten släpps i sommar på sephora (komemr finnas på kicks i april)
Ögonskuggspaletten släpps vecka 8

Pris |
Afterglow eyeshadow palette 645 kr

Tinted Glow Booster nars

En annan nyhet från Nars var Tinted Glow Booster! Detta är en limited edition produkt som fungerar som en multifunktionell basprodukt som kan användas som primer, bas, glow, fukt..You name it! Frågar du mig så är detta ett typiskt exempel på en hybrid mellan smink och hudvård (detta kommer vi se mycket av i år)! Den är byggbar och innehåller bla Jojoba Complex Hydraglow Complex som ger en lite lätt dewy finish! Mums, denna blev jag lite extra intresserad av och nu ska den testas ett par dagar!

Nyanser| Finns i fyra! Jag valde Medium
Lansering | Nu lanserat
Pris | 450 kr

Magnetic Lip plush paints nudestix

Nyheter SS20 från Nudestix

Om ni följt mig ett tag vet ni att jag älskar Nudestix Nudies All Over Blush & Bronze. Kan vara bland det bästa i min privata sminkväska! Nu släpper de Magnetic Lip plush paints som även dem ska vara multifunktionella och fungera lite all over! Skillnaden är att de är flytande och ger en  fjäderlätt / nästan sammetsmatt yta.

Nyanser|
7 färger!
Lansering |
Första veckan i Februari
Pris |
315 kr

Nyheter SS20 från Natasha Denona

Nyheter SS20 från Natasha Denona

Både jag och Jessica var eniga om vilken palette som vann vår uppmärksamhet efter dagens pressvisning. Oh, lord! Spana in Natsha Denonas senaste palette Biba Palette! Biba (förklarade Jessica för mig då jag hade 0 koll) är ett gammalt hedligt modemärke (butik) som var baserat i London under 60- och 70-talet. som satt djupa spår i fashionvärlden!

Jag reagerade dock inte främst på Biba-namnet utan på att de äntligen valt att lägga in en svartskugga (lite satin/glittrig nyans) i paletten. Finally! Fick reda på att de medvetet aldrig lägger i en matt skugga då de säljer en separat som heter blackest black som har ryktet av att vara just den mest svarta skuggan i hela branschen.

Herre måste skaffa båda dessa till sminkväskan pronto!

Lansering | Oklart, då den nylanseras inom kort (den drogs nämligen tillbaka första gången då något var fel på den första utgåvan). 
Pris |
?

Bloom Blush Glow Paletten

Bloom Blush Glow Paletten till vänster! Älskar att förpackningen är uppdelad och skyddar den övre raden som är i krämform! Tan Paletten till höger såg också mumsig ut!

Pris | 680 kr / st

Born this way The Natural Nudes palette

Nyheter SS20 från Too Faced

Kan man få nog av naturliga ögonskuggsnyanser? NÄ! Spana in den senaste ögonskuggspaletten från Too Faced Born this way The Natural Nudes palette! Den innehåller 16 nyanser och är alla inspirerad av Born this Way Foundation sortimentet! Nyanserna har alltså tagits fram för att passa en mängd olika hudtoner vilket göra paletten extra bra för dig som jobbar med att sminka andra. Denna ska testas direkt i väskan!

Lansering |
Mars
Pris |
Born this way Highlighter palette
520 kr
Born this way The Natural Nudes palette  545 kr

Hangover Pillow Cream

Håll även utkik efter deras nya Hangover Pillow Cream som doftade helt fantastiskt! Kan det vara för att det bla innehåller…håll i er…”stjärnstoft”!? Ja, herre vad de hittar på…de har nämligen återvunnit mineraler från meteoriter som fallit från skyn och inkluderat detta i krämen. Utöver “stjärnstoftet” innehåller krämen kokosvatten, mangosmör, avokado och massor av annat gött-i-gött!

Lansering |
Återkommer!
Pris |
470 kr

Nyheter SS20 från Erborian

Hos Erborian skyltades det med en ny hudvårdsserie som innehåller en ny “Red pepper” ingrediens. Dessutom kommer ett nytt “On the go stick” som heter BB Crayon (ingen spf i dock) inspirerad av deras bästsäljare Ginseng BB Cream (SPF20). Samma här! Här fokuserar man också på att lyfta hudvård/smink-hybriden då den nya produkten både ska täcka och ge massa fukt! Spännande!

Lansering | Återkommer!
Pris |
BB Crayons 295 kr

 The POREfessional Hydrate Primer

Nyheter SS20 Benefit

Benefit har jag personligen inte använt så mycket…okej jag har absolut testat deras berömda bryngel, deras berömda primer och deras solpuder Hoola men utöver det har jag inte fastnat för dem riktigt! Nu släpper de en ny variant av primern i alla fall som innehåller ännu mer fukt vilket jag blev extra glad för (då jag inte gillat den matta bästsäljaren).  The POREfessional Hydrate Primer finns redan nu till försäljning och den tror jag kommer göra gott i primervärlden!

Pris | 435 kr

Light shifter becca

Nyheter SS20 Becca

Becca har jag gott om i sminkväskan för jag ääälskar verkligen deras produkter! Denna produkt, Light shifter Brightening Concealer har precis lanserats i 8 nyanser och fungerar alltså som en tunn concealer! Kändes lite som deras Brightening corrector (min favorit produkt från dem!) fast i flytande variant. Som jag vill testa dessa!

Pris | 410 kr

Nyheter SS20 från Laneige

Jag kan kanske vara den sista i skönhetsbranschen att testa Laneige’s berömda läppmask Lip Sleeping Mask! Nu utökar de sortimentet med en mask med Vanilj-doft och en med Grapefrukt (detta blev favoriten)!

Lansering | Återkommer!
Pris |
Lip sleeping mask 245 kr
Lip Glowy Balm 210 kr

Och titta här! De släpper ett Lip Glowy Balm, en fuktgivande dag-variant av masken kan man säga men som också ger glans, ett balm och gloss i ett alltså! Dessa vill man ju inte missa! Kommer i Peach, Berry och Grapefrukt. (Såg även att det fanns i pärondoft utomlands!)

Ojojoj, det fanns massor av fler nyheter men dessa var de jag fastnade för först och främst. Hoppas att ni gillade inlägget och att ni fått en härlig kik på alla vårens och sommarens nyheter . Vilka nyheter längtar du mest efter?

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Så kul att få se nyheter och det är mycket man vill lägga vantarna på, speciellt läppmasken i vanilj!

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Eller hur! Läppbalsamet i vanilj var såååå härlig så du kommer säkerligen älska den!

Skriv en kommentar