Lite mer än halva Februari har gått och jag har haft god tid att testa ett par nyheter som upptäcktes på Sephoras pressvisning! En av produkterna var Vanish™ Airbrush Concealer som vid första intrycket inte imponerade … oj vad fel jag hade!

Vanish™ Airbrush Concealer

Jakten på en bra concealer som täcker mörka ringar under ögonen är ständigt on going! Ska jag vara helt ärlig så är Vanish™ Airbrush Concealer en av de bästa concealers jag haft hemma på länge! När jag testade den på handen på pressvisningen verkade den ganska tjock och formulan torkade in på typ en halv sekund på handen vilket gjorde att jag dömde ut den direkt. Efter att ha använt den på mig själv sedan dess har jag helt ändrat uppfattning.

Hourglass  Vanish™ Airbrush ConcealerSå tyckte jag om Hourglass  Vanish™ Airbrush Concealer:

Det kanske låter små lustigt men formulan påminner mig lite om ett liquid lipstick! Den är ganska så tunn, extremt pigmentrik, vattenfast och torkar in ganska så snabbt – detta gjorde som sagt att jag först dömde ut concealern men det visade sig att formulan kändes och blev riktigt bra på och jag har använt den varje dag sedan pressvisningen i Januari! Nu älskar jag den!


Vanish airbrush concealer lanseras i 22 nyanser vilket är ett jätte plus! Jag har lånat två bilder från Hourglass så att du kan spana in vilken nyans som passar dig! Jag har nyansen Fawn!

Tips!
Glöm aldrig att återfukta ögonpartiet innan du lägger smink runt ögonen. Det är lätt att glömma men det kan vara orsaken till att din concealer inte funkar som den ska. Är du väldigt torr runt ögonen eller är åt det mognare hållet i huden rekommenderar jag en flytande concealer i stället eller någon av dessa som är lite krämigare i texturen. Men avgör själv om du tror att du kan ha den då vi alla har så olika hud vid olika ålder.

Pris | 435 kr >>Du hittar den här<<

Hourglass Vanish™ Concealer Brush
Hourglass Vanish™ Concealer Brush

Sen har vi penslarna från Hourglass som alltid får mig att dregla! Jag har suktat efter dem ett tag nu då jag bla hört att deras Vanish™ Seamless Finish Foundation Brush ska vara deras mest sålda produkt! Varför har jag inte testat den? Och nu när de visade upp sin nyhet Vanish Seamless Finish Concealer Brush höll jag på att smälla av (det finns få ting som får mig på fall så snabbt och penslar är en av dem)!

Pris | 470 kr >>Du hittar den här<<

 

Läs också: Lina Testar | Tarte Shape Tape Concealer

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar