ARTIKELN ÄR ETT REKLAMSAMARBETE FÖR ÅHLÉNS OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Trots att snön faller ner i dag blickar jag framåt och spanar in några av de senaste vår-nyheterna på skönhetshyllan i samarbete med Åhléns. Här har ni 7 läckra nyheter som jag tänkt lägga vantarna på:

Det är en salig blandning av produkter som släppts de senaste veckorna men detta är några av de produkter som står på min inköpslista just nu. Nedan berättar jag mer om dem…

 

olje fria Cleansing Wipes

1. Cleansing Wipes | bareMinerals  Nyhet!  

Vi börjar med bareminerals cleansing wipes, som jag fick smygkika på under Daisy beauty’s expo. Detta är något som jag alltid investerar i till min frilansväskan och då dessa är oljefria men ändå återfuktande är de givna för att prova! Dessa kommer vara topp att använda som rengöring inför en makeup då man inte vill ha allt för oljiga rester på huden innan en ny makeup.

Cleansing wipesen innehåller 45 wipes som är fyllda med milda botaniska extrakt (kamomill bla) och tar bort smink och rester med hjälp av micellära molekyler.

Pris | 245 kr >>Du hittar wipsen här<< 


2. Lift-mask | Filorga Nyhet!  

Filorga är ett sånt där lyxigt “må bra” märke som jag haft hemma i perioder (älskar deras nattkrämer). Man vet, innan man ens öppnat locket, att det kommer innehålla riktigt bra kvalité! Nu har de släppt en uppstramande sheet mask som ska ge ett lyft i huden med volym samtidigt som den ger en intensiv anti-ageing effekt! Det är en perfekt mask innan festmakeupen! Den ska testas!

Pris | 125 kr >>Du hittar masken här<< 

Läs också: 6 sminktips som får dig att se piggare ut


3. Stay Naked Blush | Urban Decay Nyhet!  

Det är alltid lika spännande att följa Urban Decay och deras nyheter då jag tycker att de ligger i framkanten när det kommer till pigment! Till våren släpper de tre stycken veganska produkter som innehåller en bronzer, highlighter och rouge i ett! Ni vet att jag älskar multi-produkter! Det betyder mer plats i väskan!

Stay naked blush ska vara silkeslena i konsistensen, innehålla en fin kombination av moringafröolja och antioxidanter som skyddar och balanserar huden. De kommer även i tre olika nyanser: Naked, Rise och Fly!

Pris | 400 kr >>Du hittar rougen här<<

Lasting eyeliner pencil Sensai
4. Lasting eyeliner pencil | Sensai Nyhet!  

Jag jagar alltid efter nya kajalpennor då jag tycker det är svårt att hitta någon som håller i längden. Det jag dras till är krämiga kajalpennor som går att sudda ut men som sitter som berget utan att vara vattenfasta. Hajar ni?:) Därför lockar Sensais senaste eyeliner penna med skruvbar funktion som ska vara gelbaserad och mjuk. Den släpps i svart och brun (varför inte grått?) och jag tänkte börja med att testa den svarta!

Pris | 360 kr >>Du hittar eyeliner-pennan här<<

Transforming Spring 2020 Eye Shadow

5. Transforming Spring 2020 Eye Shadow | Lancôme Nyhet!  

Ni som följt mig ett tag vet att krämskuggor är något jag älskar! Ni som inte testat … det är så mycket lättare än vad man tror! Lancome har i alla fall fattat galoppen med årets trender 2020 och släpper 4 Limited Edition skuggor (Mert & Marcus Collection) som ger både glans och glitter i “sotiga nyanser”. De är så sjukt snygga och jag vill ha allihop!!

Pris | 280 kr >>Du hittar krämskuggorna här<<

Dazed & Diffused Blurring Lip Stick6. Dazed & Diffused Blurring Lip Stick | NYX Nyhet!  

Det är så kul att läppennan fått ett uppsving och detta har lett till att fler och fler varumärken börjat rusta upp sina sortiment med nya toner och texturer. Nyx har tex släppt en ny läppenna med mjuk formula som innehåller jojobaolja som man enkelt kan sudda ut med hjälp av den andra änden som har en syntetisk läppensel! Detta ger en mjuk kontrast mellan hud och kontur så att du enkelt kan trolla fram ett par välformade läppar! Jag är så nyfiken på färgen Girls trip!

Pris | 129 kr >>Du hittar läppennan här<<

Lip Milky Mousse Clarins

7. Lip Milky Mousse | Clarins Nyhet!  

En nyhet jag ser lite extra fram emot är Clarins nya Lip Milky Mousse som ska ha en lätt och luftig formula likt vispad grädde! Läpprodukten är berikad med persiko-mjölk och ska smaka som sockervadd … ja ni hör ju! Lip Milky Mousse släpps i 6 nyanser och de kommer i en sammetslen textur! Ska testas!

Pris | 225 kr >>Du hittar Lip Milky Mousse här<<

 

makeupbylina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar