Som vi älskar multifunktionella sminkprodukter! Det är det bästa man kan ha i sminkväskan. I veckan lanserade Linda Hallberg Cosmetics ytterligare en sensationell produkt, Interstellar, en gyllene innovation!

Interstellar linda hallbergEn makeup look när jag testar produkten kommer inom kort

Vad är Interstellar för något?
Interstellar är en multifunktionell flytande ögonskugga som torkar inom loppet av en sekund! Den här produkten nockade mig totalt vi första användningen … HERRE så jäkla bra! Den här kommer ligga i allas sminkväska i slutet av 2020 det kan jag sätta en slant på!

Interstellar krämögonskugga

Vad menas med att Interstellar är multifunktionell? Vart används den?
Interstellar är en sminkprodukt som kan användas till så många olika områden vilket gör den multifunktionell. Den kan användas på ögon, läppar, kinder, över hela kroppen, håret och den kan användas ensam eller blandas ut med andra produkter

Linda hallberg cosmetics

Varför jag tycker att Interstellar är så bra?
Oj oj, vart ska jag börja! Man märker att de lagt ner så mycket jobb på produkten då den högteknologiska formulan både är vattenresistent och byggbar på samma gång! Produkten är extremt lätt applicerad, du kan använda fingrar eller applikatorn och den ger garanterad effekt så fort produkten nuddar huden. Wow-känsla!

ögonskugga interstellar

Hur applicerar jag Interstellar?
1. Använd den platta ögonskuggsborsten som följer med eller klicka ut en klick på handryggen.
2. Dutta sedan vart du vill ha produkten och släta ut produkten med fingret.
3. Klart! Snabbt och enkelt

Linda hallberg interstellar swatch

Interstellar är faktiskt de flytande versionen av ögonskuggan Collision som finns sedan tidigare i paletten Metallic Mysteries II Palette. Jag gillar den här versionen bättre då den är så mycket mer användbar!

krämögonskugga guld

Om du blev lika sugen på Interstellar som jag blev så hittar du den nedan! Jag återkommer inom kort med en makeup där jag använt den! 😉


Pris |
349 kr >>Du hittar den här<<
makeupbylina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

4 Kommentarer

  1. Hej! Ser superfin ut. Jag har ju precis köpt en liknande produkt från Pixi i guld med
    Glitter (tror du rekommenderat den). Den från Pixi glittrar mycket, denna ser mer metallic ut…? Vire kul med en jämförelse!

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Hej Emma! Åh, är det Glitter-y Eye Quad du tänker på? Älskar den och precis som du säger så är den mer av ett glitter. Denna är mer metallisk, flytande och shimrande! Fina bägge två! Kolla storyn på Söndag så kan jag nämna det! Kram

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Jaaa, visst är den! Ska bli så kul att få visa er den på. Testade den under veckan uppepå min makeup och bara älskade den! 🙂

Skriv en kommentar