Vi måste prata lite om NCP! Doftmärket klev in i mitt liv för två år sedan och tog sig snabbt in i min badrumshylla! Parfymerna är framtagna i Paris och är speciellt anpassade för att kunna kombineras med varandra, så kallad layering!

ncp doft

Minns ni att jag nämnde en doft från N.C.P olfactives i Månadens Favoriter tidigare i år?
Jag har inte skrivit så mycket om märket innan men idag tänkte jag ge er en liten inblick i doftmärket! N.C.P olfactives grundades för ett par år sedan av fyra vänner, där i bland filmstjärnan Noomi Rapace! De startade märket med att ta fram ett par unika och sofistikerade dofter som går att kombinera med varandra. Att kombinera parfymer, så kallad “layering“, är ju riktigt smart då man kan blanda sin egen doft baserad på sina personliga preferenser.

Min favorit?
Märket har 14 dofter (om jag inte räknat fel) och av dem är N.C.P olfactive facet 601 Amber Gaiac Wood  den doft som jag gillar mest! Den får jag alltid komplimanger för varje gång jag bär den!

ncp olfactive facet 601

Det jag älskar är att de även erbjuder alla dofterna i 10 ml förpackningar (205 kr) så att du kan testa doften först innan du bestämmer dig för en hel parfym på 50 ml. Dessutom är det ju perfekta att ha med på resan!

ncp olfactive facet 701

Sen har vi doftmärkets egna lilla dyrgrip – N.c.p’s signaturdoft 701 Leather & Vetiver! Denna unisexa doft är väldigt markant och vid första doftintryck så tror man att det är långt ifrån en doft som alla skulle vilja bära. MEN den funkar konstigt nog jätte bra på mig.

ncp the piece

Signaturdoften är väldigt unik och passar inte alla men om du gillar den så går doften även att bära i märkets exklusiva The Piece (1349 kr 1895 kr)!

ncp olfactive the piece

The piece är en exklusiv doftaccessoar som används som ett halsband! Det finns i guld och svart och säljs i begränsad upplaga! Den har designats för att du ska kunna bära med dig signaturdoften i en roll-on-ampull som rymmer 5 ml! I förpackningen får du med två ampuller!

ncp olfactive

Märket har även lanserat sin egen hudvård sedan de startade och den är lite mer prisvänlig. Deras ansiktskräm är en riktigt härlig unisex kräm men annars måste jag säga att parfymerna är det jag tycker dem är extra duktiga på! 🙂

makeupbylina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar