Min kärlek till krämögonskuggor blir större för varje år. De är lätt applicerade, sitter som ett smäck och är multifunktionella! En av favoriterna heter Ombre Blackstar från By Terry – det är på tiden att produkten får ett eget inlägg!

Ombre Blackstar från By Terry
Den här flytande ögonskuggan på stick är fantastiskt bra och förtjänar verkligen en plats i sminkväskan! Denna nyans heter 4. Bronze Moon.

Den här krämögonskuggan är verkligen en old-time favorite och den gjorde sig påmind den här månaden då jag hottat upp mina “brud-produkter” inför bröllopssäsong. Ni som har spanat in mina produktlistor när jag postat olika brudmakeuper vet att Ombre Blackstar oftast finns med i brudens sminkning! Den har fantastisk kvalité, fina ingredienser och finns i sjukt snygga nyanser och är väldigt enkel att applicera!

Ombre Blackstar
Ombre Blackstar finns i 9 nyanser

Varför ska man använda en krämögonskugga?
Oftast rekommenderar jag en krämskugga när någon upplever att skuggan lätt hamnar i veck på ögonlocken trots att man tex testat en eyeprimer under. Har man lite fler veck och linjer på locket (tex en mogen hudtyp) så är det så lätt att det blir oljigt vilket har en tendens att lösa upp de flesta ögonskuggor. Jag upplever därför att den här vattenfasta produkten är lite mer tålig i de situationerna.

nyhet Ombre Blackstar immaculate

Så här använder du Ombre blackstar:
1. Dutta pennan direkt på ögonlocket i ett jämt lager.
2. Använd sedan fingret eller en pensel för att sudda ut den så att den inte ligger för tjockt någonstans. Jämna även ut kanterna.
3. Låt sedan skuggan torka in (går ganska fort så jobba ut den på en gång). När den torkat sitter den som berget!

Ombre Blackstar swatches

Nyanser:
Ombre Blackstar finns i 9 nyanser, varav 3 är nya för våren 2020!
(2 av dem har inte kommit än)

1. Black Ombre
4. Bronze Moon
6. Frozen Quartz
3. Blond Opal
15. Ombre Mercure
5. Misty Rock

20. Immaculate Light  *nyhet*
21. Rose Elixir   *nyhet*
22. Sunny Flash  *nyhet*

Immaculate Light by terry

Pris | 329 kr >>Du hittar de nya färgerna här<<

Tips! By Terry’s skugga är lite lyxigare, är sjukt fin i texturen och håller länge  (min favorit) men letar du efter budget-variant så kan du kika på det här inlägget: Sminktips till bröllop | Krämögonskugga

 

makeupbylina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar