För tredje året i rad släpper Essie sin populära midsommarkollektion, 6 färglada nagellack, framtagna för de Nordiska länderna. Här får ni en närmare titt på årets nyanser i Essie Midsummer collection 2020!

Essie Midsummer collection 2020

Jag har i stort sätt vant mig vid att “fira Midsommar i Maj” vid det här laget då Essie haft fantastiska pressevent vid lanseringen av dessa kollektioner. Första året var vi på Rosendalsträdgård (2018) och band magiska blomsterkransar och förra året fick vi njuta av en Midsommarlunch till sjöss (2019) samtidigt som nya kransar bands.

I år får vi fira de nya färgerna var och en för sig men det hindrar mig inte från att visa er nyheterna 🙂

Essie Midsommar
Årets färger i Essie’s Midsummer collection 2020:

Årets kollektion ligger på 129 kr styck och är inspirerad av de livliga färgerna i en midsommarkrans samt de vackra färgerna som finns i naturen under sommaren.

1. Sway In Crochet 721
2. Come On Clover 724
3. Ruffle Your Petals 723
4. Blossoms N’Besties 720
5. Everything’S Rosy 719
6. Feelin’ Poppy 722

Och som alltid, om jag tittar tillbaka på Essies tidigare midsommarkollektioner, så blir jag alltid hooked i minst en av färgerna …

essie Ruffle Your Petals 723

… Årets färg, för mig, blev utan tvekan: Ruffle Your Petals 723. Det tog ungefär 10 min innan den hamnade på mina naglar från det att nyheterna hamnade i mitt hem, haha.

Vilken färg föll du för?

makeupbylina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Hej. Dom rosaa och blå färgen. Dessa färger blir man så glad av. Vilken bra blogg du har. Är så roligt med smink. Ha en fin sommar och ta hand om dej. kram.

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Hej Maria! Tack!! Så roligt att se dig här <3

Skriv en kommentar