Har man inte det där gyllenbruna pigmentet som naturligt skänker ett magiskt glow på huden så får man fuska fram det! Här kommer ett produkttips som snabbt gör dig solbrun utan varken solning eller brun utan sol!

tea to tan recension

Hört talas om en bronzer i sprayform till både kropp och ansikte?
Tea to Tan Face & Body
är en flytande bronzer i sprayform som du använder när du tillfälligt vill trolla fram en snygg och hållbar solbränna som du sedan kan tvätta av vid läggdags. Det är alltså ingen Brun utan sol utan en bronzer som du smidigt kan använda i hela ansiktet och på kroppen.

En av mina absoluta favoriter
Jag kom över den här smarta produkten från By Terry för några år sedan och det blev snabbt en megafavorit då jag inte är något jättefan av varken brun utan sol eller spraytan. Produkten är rejält hyllad för sina många fördelar (läs om dem längre ner) och kan trolla fram en solbrun hud på bara några sekunder!

bli brun snabbt

Ett smart alternativ till brun utan sol
De tillfällen jag snabbt vill bli solbrun eller förstärka min solbränna så använder jag antingen solpuder eller produkter som Tea to Tan! Det är ett jättebra alternativ om du, som jag, inte gillar att använda brun utan sol produkter.

Brun utan sol ger ju dock en lite mer långvarig färg men jag tycker att ett “Face tan water” har massa fördelar trots att det är kortvarig färg!

Fördelarna med att använda Tea to Tan Face & body?
Då jag inte är ett så stort fan av brun utan sol produkter vill jag poängtera tre stora fördelar med Tea to Tan Face & Body! Till skillnad från en brun utan sol så känns den helt viktlös på. Med andra ord ingen instängd känsla på huden. Är så känslig för den känslan! Den andra viktiga delen är doften. Tea to tan har ingen specifik “brun utan sol doft” utan doftar endast svagt av dess ingredienser. En klassisk mjuk By terry doft men med en brutal lägre dos av ros skulle man kunna säga. Till sist krävs det ingen specifik förberedelse av den här produkten (inför en bus-produkt behöver man oftast peela kroppen innan). Ska du iväg på ett lite festligare tillfälle på kvällen kan du enkelt applicera den innan du ska iväg utan massa timmars skrubbande och smörjande som ibland krävs för en brun utan sol.

by terry tea to tan

Vad innehåller Tea to Tan Face & Body?
Tea to Tan är alltså en vattenbaserad bronzer som innehåller antioxidanter från svart och rött te samt vitaminer från körsbär! Det upplevs som ett brunt vatten med två faser i då det på botten av flaskan ligger ett tunt guldskimmer (superdiskret) som gör solbrännan ännu mer effektfull! Man behöver alltså skaka flaskan ordentligt så att det blandas väl men vill man skippa skimret undviker du helt enkelt att skaka produkten.

fake tan på flaska

Hur applicerar man ett face tan water?
Du kan applicera Tea to tan med en bomullsrondell, en tan applicator (klassisk fake-tan vante) eller med en bra borste. Personligen gillar jag de två första alternativen. Bomullsrondell i ansiktet då jag vill vara mer noggrann och en fake-tan vante på kroppen då man snabbt vill få resultatet på större partier.

Färgar den inte av sig?
Innehållet är helt kladdfritt när det torkat in! Jag var jätte skeptiskt i början när jag testade den för första gången för några år sedan men jag körde ett rejält skrubbtest med en vit handduk innan jag klädde på mig kläderna ovan på och det satt utan problem!

recension tea to tan

Min recension | Resultatet

På bilden ovan har jag applicerat två lager av produkten. Jag har skakat flaskan så att jag fått med guldskimret och som du ser ger det ett väldigt diskret skimmer på huden! Resultatet ser trovärdigt ut och för att få en ännu naturligare look brukar jag jämna ut den solbruna färgen på några parti (tex under ögon lite näsa och haka) med en något ljusare concealer. På så sätt får jag mer djup och form i looken då det annars kan se lite konstigt ut att vara helt jämnbrun i hela ansiktet. Jag är verkligen ett jätte fan av den här produkten och tycker den blir superfin på. Varma rekommendationer!

Pris | 719 kr>>Du hittar Tea to Tan Face & Body här<<
Du hittar även produkten i ett kit där man får en liten resestorlek med på köpet för samma pris här!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar