Gillar du ögonbrynsprodukter som fixerar hårstråna uppåt? I veckan lanserade Anastasia Beverly Hills årets första nyhet för brynen! Ögonbrynsvaxet, Brow Freeze, kommer definitivt att bli en snackis!

brow freeze anastasia

”Brow lift” blev under 2020 en stor trend när det kommer till ögonbryn och det hela handlar egentligen om att lyfta stråna uppåt för att få en piggare look genom ett omedelbart lyft! En del gör det permanent på salong, en del väljer att styla dem så dagligen.

brynvax anastasia före efter
Bild lånad av Anastasia Beverly Hills.

Jag själv gillar hellre att styla dem med bryngelé eller vax då jag inte gillar att tvinga brynen uppåt permanent på det viset (tycker inte att det passar alla ansikten heller) så Anastasia blev en spännande nyhet.



Så här använder du brynvaxet

1. Borsta upp en liten mängd av Brow Freeze med hjälp av en brynborste (Duo Brush Nr 12). Arbeta sedan in produkten något på borsten genom att dra den fram och tillbaka i lockets baksida.

2. Borsta sedan igenom vaxet genom dina ögonbryn i uppåtgående rörelser och tryck försiktigt stråna mot huden. Borsta brynen i önskad riktning för att fixera dem!

3. Vill du ha dem riktigt “slickade” mot huden (som ett brow lift) så kan du använda dig av metallhylsan på Duo Brush Nr 12 för att pressa upp och skulptera brynen i önskad form och lägg stråna platt mot huden.

4. Önskar du sedan fylla i något glesa områden i brynen så kan du efter detta följa upp med en brynskugga eller en brynliner/penna föra att få ökad definition.

Tips! Se till att verkligen hålla locket tätt och stängt när produkten inte används så att den inte torkar!

Mitt intryck :

(Uppdaterat 27/1) Oj, vilken konsistens och vilken enkel förpackning! Mitt första intryck, redan efter första användning, var att den kändes otroligt lätt i sin formula. Vaxet håller verkligen brynen på plats hela dagen utan att flagna eller stelna (vilket många andra produkter gör) och den är optimal att använda för att få till “brow lift” effekten som trendar just nu (brynstrån som är laminerade uppåt).

Efter att ha använt den under större delen av Januari, på både mig själv och kunder, är jag helt hooked och inser att det här är en revolutionerande produkt helt rätt i sin tid. Vaxet är lätt att använda, lätt att tvätta av och jag tycker den ger ett par neutrala men fylliga bryn som definierar formen. Big like! Alla pratar om den och vill testa den! Och jag kan bara säga: Varma rekommendationer! Den är grym!

För att fullt förstå produkten rekommenderar jag att läsa mitt tidigare inlägg: Vad är skillnaden | Bryngel vs Brynvax.

Formulan är vegansk, cruelty-free, vattenbaserad, alkoholfri, parabenfri och oljefri

Pris | 265 kr >>Du hittar vaxet här<<

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

Skriv en kommentar