Mars månad har snart dundrat förbi och det betyder nya Månadens Favoriter i sminkväskan! Denna gång kan jag utlova 3 riktigt användbara skönhetsprodukter som garanterat kommer missbrukas i vår!

Vad innebär “Månadens Favoriter”?
Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya sminkprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett “Månadens Favoriter”- inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig recension och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.

Produkter som använts i looken:

Nagellack: Lapiz of luxury
Luminous Silk Foundation 3,5
Hyaluronic Hydra-Concealer 200 Natural
H20 Skinveil Powder Translucent
Glow Play Blush So Natural
Original potion eye primer
Pocket Palette Mini Palettes
Epic Wear Liner Sticks All Time Olive
Lash Idole Mascara

Borstar:
Foundation borste
Solpuder stor Bronzing brush
Solpuder liten Brush A23
Premium Collection Make up Collection

Läs också: Tips på vilka sminkborstar du behöver i sminkväskan!

1# Instant Glow UV Primer SPF 30 | Lumene

Vad är det för typ av produkt?
“Instant Glow UV Primer är en lystergivande primer som förbereder huden för en hållbar makeup. Lätt formula med solskyddsfaktor 30 som skyddar huden mot skadliga effekter av UV-strålar.”

primer med spf

Vad innehåller den?

  • Fröextrakt av nordiska hjortron – återfuktar huden och ger den lyster
  • Nordiskt källvatten – återfuktar också huden och ger den lyster
  • Pärlemorpigment – ger en lystrig finish.

lumene primer spf

Varför blev det en Månadens favorit … igen?
Ni som följer Månadens favoriter slaviskt känner säkert igen den här produkten då jag i April 2019 korade den här smarta produkten till en Månadens Favoriter. Den är alldeles för smart för att glömmas bort och jag tror att många av er kommer ha nytt av den här produkten med spf nu när solen tittar fram. Har du inte solskydd i din dagkräm redan så kan jag varmt tipsa dig om att ha det i din ansiktsprimer innan sminket i stället! Instant Glow UV Primer från Lumene ger dig både ett bra underlag, glow till huden och solskydd! Nyansen är universell och smälter in i huden samtidigt som den lämnar en tunn hinna med jämn lyster som reflekterar ljus! Fantastisk produkt som jag missbrukar varje vår!

Tips! Blir du lätt blank? Undvik att lägga den i T-zonen då du säkerligen vill ha det partiet så matt som möjligt.

Pris |  299 kr >>Du hittar den här<<

2# Endless Summer Bronzer Faux Tan | BareMinerals

“Mineralbaserad matt puderbronzer som ger en omedelbart solkysst look, blurrar synligheten av porer och bygger upp en lätt solbrun ton med tiden. “

Varför är detta en Månadens Favorit?
Det här rena semi-matta solpudret, för alla åldrar, är en all time favorit hos mig som gjort sig påmind nu när vårsolen tittar fram. För under den här perioden vill jag fuska fram en solkysst look utan att glittra och skimra allt för mycket då det känns för somrigt. Det blir liksom inte trovärdig nu. Varför detta solpuder sticker ut och gör sig bättre än många andra är delvis för att den har en otroligt fin semi-matt formula, utan talk, som blurrar huden lite lätt samt innehåller den ett Gradual Glow Complex som successivt ger huden en subtil glow. Sen kommer solpudret i två nyanser som är dem allra snyggaste i sitt slag enligt mitt eget tycke!

Solpudret finns i två nyanser:

Faux Tan (Kall underton) – den kalla nyansen, kan lite lätt skrämma slag på dig som är lite ljusare i tonen men som vet att du klär bäst i kalla undertoner. Den ser galet mörk och smutsig ut vid första titt men när den väl kommer på blir den otroligt trovärdig och smälter in som ett smäck!

Tips! Dessutom är det min favoritnyans när det kommer till contouring, då skuggningen blir otroligt trovärdig och naturlig. Byt bara borsten, till någon mindre och skugga ut delar i ansiktet du vill framhäva/mjuka upp.

Warmth (Varm underton) – Den varma nyansen, upplevs precis likadant. Den är så där sval, trots sin värme, utan det minsta tillstymmelse till överdrivna orangea toner. Bronzern är verkligen perfekt för dig som vill ha värme och glöd utan att glittra i hela ansiktet!

Pris | 435 kr >>Du hittar solpudrena här<< (Finns även i löspuder-format)

Läs också:Bäst i Test | Vilket är det bästa solpudret?

3# Glow Play Lip balm | MAC Cosmetics

“Glossigt läppbalm som vårdar läpparna och ger dem skir, sakurainspirerad färg med en lekfull twist. Den näringsrika blandningen av sheasmör och mango- och jojobaolja lugnar, slätar ut och återfuktar läpparna direkt. Det vårdar läpparna samtidigt som de sveps in i fyllig färg och exklusivt Moisture Glow Matrix låser in fukten och gör läpparna mjukare, smidigare och återfuktade med tiden.”

Varför är detta en Månadens Favorit?
Som Mac har lyckats med sin Glow play serie! Krämrougen Glow play Blush är som ni vet ett riktigt ess i rockärmen hos mig och nu är det Glow play Lip balm som lyckats nästla sig in i min sminkväska. Det var länge sen jag kände något så behagligt på läpparna med färg i! Formulan fullkomligt smälter ut på läpparna och lämnar en imponerande utslätande finish! Färgerna är dessutom lätt använda vilket gjort att jag skaffat mig stiftet i alla nyanser. Dessutom doftar dom något sött men diskret. En megafavorit i vår!

Glow play Lip balm nyanser
Glow play Lip balm färger:

1. Grapely Admired
2. That Tickles (Favorit!)
3. Rouge Awakening
4. Floral coral
5. Sweet Treat (Favorit!)
6. Halo at Me

Pris | 185 kr >>Du hittar lip balmen här<<

 


Hoppas du hittar en favorit bland produkterna!
Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

3 Kommentarer

  1. En fråga! Jag kör spf 50 och solar i princip inte ansiktet längre (pigmentfläckar). Kan du tipsa om någon härlig produkt jag kan ha över min dagliga spf så jag ser skönt solkysst ut. Använder bus-droppar några ggr/v men vill ha glowet. Min hud drar åt blandad hud, är 40+.

    Tack på förhand och tack för en toppblogg!

Skriv en kommentar