I helgen trodde jag att jag skulle på en mysig Lördagslunch tillsammans med mina vänner Isabelle och Mona. Tji fick jag, för bakom ett par skjutdörrar väntade både mina fantastiska vänner och familj med en överraskande babyshower!

Det är ganska så svårt att föra mig bakom ljuset helt, då mina högsensitiva drag alltid får mig att notera den minsta lilla energiförändring som sker i min närhet. Så jag kaaanske hade något på känn;) Däremot blev jag otroligt överrumplad över att de lyckats få ihop så många betydelsefulla personer i mitt liv på ett och samma ställe!

Min fina mamma och älskade syster åkte upp en dag tidigare till bästa Mona som lånade ut sitt stora hus. Där samlades sedan alla på dagen och dekorerade en del av matrummet, fixade mat, bakelser och styrde upp med massa dryck och tilltugg.

Till råga på allt hade dom sett till att hela bordet var glutenfritt! Det är kärlek det <3

När chocken hade lagt sig och vi myst runt bordet i ett par timmar var det dags för paketöppning. Vi fick så otroligt fina grejer, allt från blöjtårtor, babyprodukter, förlossningskit till myspölar men det bästa av allt var att få träffa alla.

Ni betyder så otroligt mycket! Tack igen alla ni som kom och förgyllde helgen. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle få en sådan lyckad babyshower!  Love you! /Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar