November har svept förbi i raketfart och trots att det hunnit bli mörkare ute har ett par skönhetsprodukter sett till att lysa upp tillvaron här hemma. Det här är produkter du absolut inte får missa! Här kommer Månadens Favoriter presenterade.

månadens favoriter November


Vad innebär Månadens Favoriter?

Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya sminkprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig recension och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.

Julmakeup röda läppar

Fler produkter använda i looken:

Hydra & Glow Face ampoule 7 X 2 ml | ComfortZone
3D Firming Serum foundation | Babor
Original Liquid Mineral Concealer Fair 1N Neutral | Bareminerals
Performance Wear Powder Foundation Golden Nude 13 | Bareminerals
Endless Summer Bronzer Faux Tan | Bareminerals
E Vitamin Blush & Glow Ruby/Bronzed Balm | Makethemake
Eye primer potion Original | Urban decay
Eyeshadow Palette – White Russian Collection | Buxom
Precision Eyeliner Firm Tip | Face Stockholm
Glitter-y Eye Quad BluePearl | Pixi
No Lash Cluster Medium | Sweed Lashes *Nyhet*
Lippencil Ruby Woo | Mac Cosmetics
Retro Matte Lipstick Ruby Woo | MAC Cosmetics

 

Energizing Eye Cream Acasia Skincare 

1# Energizing Eye Cream| Acasia Skincare 

I Månadens favoriter Januari tidigare i år, hyllade jag en lite enklare ögonkräm med retinol som gjorde stor skillnad efter en kort tids användning. Nu har den fått konkurrens här hemma i badrumsskåpet! Den senaste tiden har jag testat Acasia Skincares nya ögonkräm Energizing eye cream och den har gjort ett superstarkt intryck på mig!

Varför jag vill rekommendera den här ögonkrämen:

Syfte:
Just den här ögonkrämen fokuserar på att ge en ökad elasticitet och en uppstramande effekt. Huden ska bli något jämnare, se mer återfuktad ut och få lite mer lyster.

Innehåll:
Bakuchiol, peptider, gurkmeja, vitamin C och E, Biophytex och hyaluronsyra. Oparfymerad. Vegansk.

Bakuchiol beskrivs oftast som naturens retinol (fungerar lika men du varken fjällar eller blir röd av den) och är den ingrediens som gör huden mer elastisk och arbetar utslätande medan gurkmeja är en antioxidant som skyddar huden. Peptiderna i ögonkrämen gör de andra ingredienserna mer aktiva.

Fördelar:
Kommer i en pumpflaska vilket gör den smidig och hygienisk.
Stor förpackning á 30 ml istf 15 ml som är det vanligaste bland ögonkrämer.
Går att använda som en ögonmask 1 ggr i veckan.

Varför en Månadens favorit?
För mig är det så viktigt att få rätt känsla när jag testar en produkt. Den här ögonkrämen stod ut från dag 1! Delvis för att den är så lättflytande och sammetslen när den kommer på huden men också för att den stramar åt direkt. Man känner det! Blev faktiskt ganska imponerad av den snabba effekten men det är ju lite det som Acasia Skincare är kända för. Enkla men aktiva produkter som ger snabb effekt! Varma rekommendationer.

Pris | Energizing eye cream hittar du på Lyko för 495 kr

Shower Mousse Ida Warg

2# Shower Mousse | Ida Warg

En av mina mest använda produkter i duschen sedan länge är Ida Warg Beauty Shower mousse. Det är duschkrämer som förvandlas till skum på kroppen och dom är ljuvliga! Nu släpper de 8 nya dofter och jag har testat allihop!

Duschkräm i skum- eller mousseformat är inget nytt men Ida Wargs varianter har blivit megapoppis på den svenska skönhetsmarknaden och jag älskar dom! Det bästa med dom är att de känns så otroligt lyxiga även om de ligger under 100-lappen och det är ju precis sådana produkter man uppskattar.

Dessutom doftar dom himmelskt (även en långtid efter duschen) och gelén, som omedelbart omvandlas till ett vårdande skum vid kontakt med vatten, är så mjuk och behaglig! Dessutom är dom dryga, 100% veganska och Cruelty-free.

Pris | Du hittar alla nya Shower Mousse produkterna för 99 kr på >>Ahlens.se<< (Psst just nu 20%!!)

Ruby Woo Mac Cosmetics 
3# Ruby Woo Lipstick | Mac Cosmetics 

Under hela Oktober testade jag runt bland de mest populära röda läppstiften på skönhetsmarknaden och därefter skrev jag ett helt inlägg om vad du ska tänka på när just du väljer ut din färg och nyans. Under testperioden kom jag däremot fram till en riktig klassiker som faktiskt fungerar på alla. Ruby Woo från Mac är ett säkertkort om du bara måste välja en nyans!

Varför jag vill rekommendera det här läppstiftet:

Bra att ha:
För det första behöver vi alla ett rött läppstift i vårt liv. Varför? Ett rött läppstift är tidlöst, går aldrig ur trend, boostar och sparar dig tid då du inte behöver bära så mycket smink till.

Nyansen är ett säkert kort:
Just det här läppstiftet, Ruby Woo, är en ikonisk nyans som alltid lyfts när man pratar om röda klassiker. Den passar alla hudtoner och ger ett intensivt färgresultat som sitter utan att det tar över. Finishen är matt och har en neutral ton som framhäver tänderna som något vitare. Allt man älskar!

En läppenna i samma ton finns också om du föredrar att ha det också: Lippencil Ruby Woo.

Pris |  Läppstiftet Ruby Woo (3 g) hittar du på Lyko.se för 200 kr och
om du är osäker på om du kommer använda läppstiftet så mycket så hittar du även en miniversion av Ruby Woo (1,8 g) på Kicks.se för 110 kr.

 


Hoppas du hittar en favorit bland produkterna!
Kram Lina

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Men hur kan jag ha missat att Acasia har en ögonkräm? Så nyfiken jag blir på denna! Har precis köpt en ny ögonkräm men ska se om jag kan lägga denna på minnet. Älskar ju deras hudvård!

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Jag hade också missat den helt men tror den är ganska så ny. Älskar den, lägg den som sagt på minnet! Värd det!

Skriv en kommentar