Om migBAKGRUND | Det här här jag – Lina Ekh 32 år – Makeup Artist, Egen företagare, Utbildare och Föreläsare med ett stort fokus på skönhet både på in- och utsidan. Jag har varit i skönhetsbranschen i över 13 år där jag dagligen jobbar med fantastiska företag, sminkar på spännande uppdrag, föreläser och utbildar intressanta människor. Jag älskar att få jobba kreativt och att få låta min passion styra min vardag.

2005 flyttade jag upp till Stockholm för att utbilda mig till Makeup Artist. Hela min uppväxt spenderade jag däremot i Småland men Stockholm (där jag är född) har alltid varit platsen i mitt hjärta och staden drog mig tillbaka direkt efter gymnasiet! Under många år jobbade jag sedan som Utbildare, Butik- och Regionschef för ett känt kosmetikmärke. Min resa som Makeup Artist la grunden till en enorm erfarenhet i skönhetsbranschen och min tjänst tog mig över hela världen där jag sög åt mig inspiration och lärdomar inom kundhantering, marknadsföring och försäljning. 2013 behövde jag däremot förändring och jag valde att säga upp mig och satsa helhjärtat på mitt Egna företag – Makeupbylina AB.

IDAG | Idag bor jag på Kungsholmen och frilansar som Makeupartist, Bloggare och som Föreläsare/Utbildningskonsult. Detta innebär att jag spenderar halva min tid genom att jobba hemifrån/på resande fot eller så jobbar jag ute på fältet med reklam, på salong i bland eller så håller jag utbildningar och föredrag för olika företag. 2017 fick jag även den prestige fyllda titeln som L’Oréal Paris Officiella Makeup Artist och Ambassadör i Sverige vilket också leder till mycket uppdrag för varumärket. Detta delar jag flitigt med mig av i mina sociala medier och här på bloggen.

BLOGG | 2013 startade jag min blogg i ett rent marknadsföringssyfte men den kom att få en helt annan innebörd för mitt liv än vad jag tänkt. Det här är en plats som har fått mig att utvecklas enormt och trots att den totalt slukar upp min tid har bloggen gett mig möjligheten att lära känna och dela upplevelser med så många fina människor. Jag uppskattar varenda en utav mina läsare och för dom försöker jag ständigt förbättra, utveckla och föra bloggen framåt. Därför lämnade jag min förra portal Metro Mode för att driva min egna sida Makeupbylina.com. Här kan ni läsa om allt inom skönhet men det är inte allt. I mitt yrke har skönheten på insidan lika stor betydelse som skönheten på utsidan. En värdering som ligger djupt rotad i mitt vardagliga arbetsliv. Detta går hand i hand med två andra viktiga delar i mitt liv: Resor och Personlig Utveckling. Då resandet alltid har gett stora intryck på mitt liv är detta något jag värdesätter och försöker göra så ofta som jag får tillfälle. Under resorna inspireras jag av platser, människor, kultur och framför allt ger det mig tid till att reflektera över livet. Livets gåtor och reflektioner har alltid varit en stor hobby för mig. Delvis för att jag alltid haft väldigt lätt för att läsa av människor och känna av energier men också för att jag i en ganska så tidig ålder upptäckte min spirituella sida. Den sidan av mig i kombination med personlig utveckling är delar ni inte fått se så ofta på bloggen innan men det blir ändring på det nu under kategorin Tänkvärt. Enjoy!

Om ni vill boka mig för ett jobb så gå jättegärna in på sidan Kontakta mig.

Vill ni läsa mer om mina värderingar och regler för bloggen så hittar ni det på sidan Min Policy.