Tagg

Anitha Schulman

Browsing


Laddad för en heldag på jobbet!

   
Ebba, som tillsammans med Emilia De Poret släppt boken “Säker Stil” håller på att bli stilig…stiligare menar jag!:)


Power fika med de här finingarna!


Heta och glada disskutioner om förlossningar!:)


Min underbara praktikant, Wendela, förgyllde dagen!


Ursnygga Clara och Lisa laddar för prat om belöningssystem.

SISTA DAGEN

Sista dagen med “Mom Enough” gänget är nu avslutad. Tre avsnitt betade vi av idag, diskuterat massa intressanta ämnen och mött flera härliga gäster. Clara Herngren, Liza Abefelt, Katrin Z, Tilde Fröling, Edita Renlund (foodjunkie) och Ebba Kleberg Von Sydow…ja de var ett gäng idag! Super tack till Vackra Anitha och unikt härliga Manne för ett par fantastiska veckor!

Håll nu utkik på familjeliv.se där alla avsnitten kommer att sändas!

Så nu..ett par timmar senare har jag krypit upp hemma i soffan i mina mysbyxor och ska straxt ge mig på mailkorgen! Full rulle men kul som tusan. Hoppas ni har haft en bra dag! I morgon väntar nya äventyr!

/The production of the new webseries “Mom Enough” is now done! It´s been a busy day with this crew above! So much fun!

 

Idag spelade vi in ett nytt avsnitt med Anitha Schulman och hennes crew. Kul som alltid då programmet alltid gästas av mysiga gäster. Idag var det dags att prata Jämställdhet mellan föräldrar tillsammans med Sanna Lundell & Therese Järvsheden.

Såg jätte mycket framot att träffa Sanna då jag lyssnat intensivt på hennes sommarprat på P3. Jag blev så berörd av hennes historia och tycker att hon har en hel del med vettiga åsikter. Ni måste lyssna på det!

Mom Enough har börjat sändas nu på familjeliv.se och kan varmt rekommendera att kika på programmen…speciellt om du har barn då de tar upp väldigt intressanta ämnen! I detta avsnitt får ni bland annat höra om den eventuella miljondealen mellan Sanna och Persbrandt 🙂 Mer kan jag inte säga…. Spännande spännande…;)

I morgon väntar en hektisk dag med 3 nya inspelningar.  Hörs mer då! <3

 

Shit pommes frites, vad jag är helt slut! I morse flög jag nämligen ner till Kristianstad för att spendera en dag tillsammans med härliga Ida som driver Make Up Store där nere samt hennes extra tjej Emma. En dag full med peppning och coachning i hur man får det så mycket roligare på jobbet! Så lärorikt för alla som jobbar i butik. Efter det tog jag ett tåg till Växjö där jag spenderar kvällen med min älskade mor..imorgon fortsätter det till Oskarshamn där jag ska fira min mormor- och morfars 75-årsdagar! Vilken roadtrip va?

Nu ska jag sova men tänkte att jag först skulle bjuda er på lite bilder från gårdagens 4:e dag på Mom Enough-inspelningen! Denna gång var det Simon Sköld och Alexia  som gästade studion! Så skönt team! Premiär 29 sept på familjeliv.se!

    

Igår spelade vi återigen in ett par avsnitt med MomEnough som leds av Anitha Schulman och Manne Forssberg! Dagens gäster blev inga mindre än Ann Söderlund och Cissi Wallin (som pratade amning vs. ersättning) och sedan gästade Viktor Frisk och Nicole Falciani och pratade om sex och relationer! Under dagen idag ska vi spela in ett nytt avsnitt till…Kram på er tills dess!

/Day 3 shooting the Tv program MomEnough with guests like Swedish celebritys Ann Söderlund, Cissi Wallin, Viktor Frisk and Nicole Falciani.