Tagg

CCC Cream Sample Set

Browsing
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL GLOWiD

Om du letar efter en perfekt basprodukt till sommaren så har du hamnat rätt! I förra Månadens favoriter lyfte jag CCC cream från CLE, en tunn foundation/underlagskräm, som nästlat sig in i min sminkrutin för att stanna. Den är underbar i sin finish, innehåller spf och är alldeles för fantastisk för att inte hyllas i ett eget inlägg.

CCC Cream | Kort om produkten

Just den här lätta foundationbasen kallas för CCC Cream (Color Control & Change Cream) och kommer ifrån koreanska märket CLE. Det är en lätt allt-i-ett foundation som innehåller SPF 50 och som både fungerar som en primer, BB Cream och CC Cream. Basen är vit men så fort du masserar ut den på huden omvandlas den och smälter in och anpassas efter din hudton med hjälp av en Micro Capsule-teknologi. Resultatet är en lite daggig känsla, alltså den blir riktigt återfuktande på och ger samtidigt en lätt täckning på huden. Jag älskar den!!

(Bild lånad av CLE) – Jag har använt Warm light och kommer sannolikt gå över till Warm medium light så fort jag får lite mer färg. I mellan perioden kommer jag att blanda dom!

Varför den här produkten är ett bra fynd till sminkväskan?

Under våren och sommaren vill jag gärna hålla min sminkbas tunn och återfuktande men det har inte alltid varit så lätt att hitta en tunn bas som låter huden andas, samtidigt som den är tillräckligt täckande. Förrän nu! Aldrig tidigare har det väl ploppat upp så många underbara lätta baser med hudvårdande ingredienser som också jämnar ut huden. Cle Cosmetics ljuvliga CCC cream är så tunn, har minimalt innehåll, är superlätt i texturen och ger en satinkänsla på huden. Just den här CCC basen är en favorit bland många lätta baser just nu och jag har använt den så mycket!

Läs också: Bäst i Test | Hitta rätt foundation till sommaren

Vilken färg ska du välja på din CLE CCC cream?

Den här produkten finns endast på nätet vad jag vet så jag ska försöka göra det lättare för dig att beställa rätt färg. CLE’s CCC cream kommer i 7 nyanser och är som sagt alla anpassade för att smälta in och anpassas efter din hudton men trots det måste man försöka matcha sin egen ton så gott som möjligt genom att välja rätt nyans av de sju förslagen ovan.

Är du fortfarande osäker på vilken färg som kommer passa?

Då kan jag tipsa dig om att beställa hem deras CCC Cream Sample Set (39 kr på Glowid). Det är ett kit med samtliga färger på basen från CLE så att du kan testa vilken färg som passar dig bäst. Eller så kanske du bara vill testa basen först innan du köper den!

 

I vilket fall, om du inte har hittat en bra tunn bas till sommaren med SPF så är detta en helt magisk bas att välja. Varma rekommendationer!! Kram Lina

Pris | Cle cosmetics, CCC Cream hittar du för 379 kr på  Glowid