Tagg

Första badet bebis

Browsing
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, KICKS, SKINCITY, ÅHLENS & SEPHORA..

Nu ska ni få en lite närmre titt på Little Aurelia, en av mina senaste upptäckter. Det här är mjuka hudvårdsprodukter som är framtagna för spädbarn och små barn med fokus på att lugna och verka avslappnande. Urmysiga produkter som man tex kan använda i badet eller inför läggdags.

hudvård för barn little aurelia
Sedan innan har jag testat Aurelias berömda nattolja och probiotika koncentrat (älskar båda!) men inte visste jag att de hade så här fina produkter framtagna för barn. Det var faktiskt under min baby shower som jag fick det här lyxiga kitet av mina vänner Mona och Jessika. Alltså är inte väskan helt bedårande?!

Woodland Friends Gift Set little aurelia
Hudvårdsprodukterna som jag och Frans fick i present kom i samlade i ett Woodland Friends Gift Set och innehåller mjuka men effektiva botaniska ingredienser med lugnande eteriska oljor. Till en början tänkte jag att produkterna kanske skulle dofta alldeles för mycket för att jag skulle vilja använda dom på min lilla Frans men jag vet sedan innan att Aurelia alltid håller en lite lyxigare standard på sina produkter och är kända för sina skonsamma ingredienser så vi testade dom i ett av hans bad.

Woodland Friends Gift Set:

Comfort and Calm Rescue Cream

Sleep Time Top to Toe Wash
Sleep Time Top to Toe Cream
Sleep Time Bath & Massage Oil
Sleep Time Pillow Mist
Top to Toe Natural Konjac Sponge

I det här lyxiga kitet ingår alla produkter ovan samt den fina väskan tillsammans med en liten söt sagobok med fina barnrim på engelska. Samtliga produkter går att köpa separat också om man inte vill eller behöver allt. Det här blev mina favoriter …

Sleep Time Bath & Massage Oil aurelia
Resultatet av badet med produkterna? Herre vad len och mjuk han blev och det doftade inte alls lika mycket som jag hade förväntat mig utifrån när jag doftade på flaskorna separat. Innan har vi bara använt liberos egna badolja och baby wash … Det här var något helt annat om vi säger så! Som jag snufsat på honom efter baden med Little Aurelia. Både jag och Frans (i den mån han kan uppskatta hudvård haha) älskade produkterna och jag kan varmt rekommendera att satsa på följande tre produkter i kitet:

Sleep Time Top to Toe Wash,  299 kr hittas här på >>Lyko<<.
Sleep Time Top to Toe Cream, 299 kr hittas här på >>Lyko<<. Båda ovan kan köpas i ett duo kit för 499 kr >>här<< 
Sleep Time Bath & Massage Oil, 399 kr hittas här på >>Lyko<<

Aurelia Sleep Time Pillow Mist
En annan mysig produkt som fanns med i kitet var Aurelia’s Sleep Time Pillow Mist, 299 kr, hittas här på >>Lyko<<. Den ska skakas väl före varje användning och sprayas lite lätt över antingen ditt barns sängkläder eller pyjamas vid läggdags. Doftar så harmoniskt och fräscht.

Tack mina älskade vänner för det här ljuvliga kitet. <3 /Lina

Gillade du inlägget? Läs också: Första badet med bebis

ARTIKELN INNEHÅLLER ETT REKLAMSAMARBETE FÖR TWISTSHAKE OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR.

Vilken milstolpe! Nu har vi fått till en badrutin här hemma, kanske inte helt uppskattat från början men nu njuter han av vattnet och det blir en rätt så mysig stund ihop. Vi har tom duschat med honom några gånger nu men för att kunna tvätta honom ordentligt så föredrar jag att använda badbalja.


Vi har ett ganska så stort badkar här hemma men det känns bara krångligt att bada honom där, i alla fall nu i början eftersom vi i så fall behöver sitta med i badet eller hänga oss över dom höga kanterna. Nä, det blev smidigare att använda en badbalja under de första gångerna eftersom det tog ett tag för Frans att slappna av i vattnet. Första gången vi badade honom, undrade han nog mest vad vi höll på med. Nu älskar han det som sagt så vi försöker få in det 2 ggr i veckan så han ska få slappna av lite. För oss har morgonbad fungerat bäst hittills för då har jag märkt att han sover extra gott i vagnen under lunchpromenaden.

badbalja bebis

Badbaljan som vi använder kommer från Twistshake och var den smidigaste jag hittade på nätet. Den går nämligen att fälla ihop så att den blir platt och på så sätt tar den ingen plats i badrummet. Man kan dessutom välja till att fästa en formad badkarskudde i baljan som gör det lite lättare eftersom bebisen flyter lite lätt på den. Frans avskydde den i början då den blev lite kall om man inte tryckte ner den ordentligt i vattnet men efter ett par gånger lärde jag mig att hela tiden hålla den varm genom att trycka ner den lite lätt under vattenytan.

Samtidigt såg jag till att hålla kvar armen honom dom första gångerna för att han skulle få  fortsätta känna sig trygg. Nu efter ett par gånger ligger han och flyter på den utan problem och jag kan fokusera helt på att tvätta honom. Sköljkannan, som du ser på bilden, är också guld värd för att kunna hälla lite av det varma vattnet över honom när han kallnar. Ni ska se hans reaktion då! Myser så mycket 🙂

badrumsset twistshakeI badrumssetet ingår den vikbara badbaljan, badkarskudde, sköljkanna, potta och badrumspall.

Vart jag hittade badbaljan? Alla delar du ser ovan ingår i ett badrumsset som vi beställde på Twistshake men det går även att köpa dom separat på samma sida. Om du blir nyfiken så kör dom sista chansen på sin vinterrea nu (50-70% rabatt på hela sortimentet). Använder du dessutom min kod som jag har i samarbete med Twistshake så får du 20% EXTRA på det redan rabatterade priset.

Pris | Badrumsset 898 SEK (Ordpris. 2245) Avdragen vinterrabatt + min 20% kod

20makeupbylina 20% EXTRA på det redan rabatterade priset.
(Koden giltig på alla produkter inklusive redan nedsatta varor! Fri frakt över 600 SEK)

/ Kram Lina