Tagg

Kicks.se

Browsing
ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR KICKS OCH KAN INNEHÅLLA ANNONSLÄNKAR TILL KICKS.SE

Idag är det E-handels egna Black Friday, den så kallade Cyber Måndag och dagen till ära har jag teamat ihop mig med Kicks.se eftersom de har *25% på hela sortimentet! Jag har passat på att testa två av deras exklusiva varumärken som precis kommit till Sverige. Missa inte!

Erbjudande
Idag har du alltså *25% rabatt på hela Kicks.se sortiment när du handlar för mer än 500 SEK. Erbjudandet gäller endast idag (29/11) på kicks.se. Använd koden: CYBER

(Gäller ej Byredo, Sensai, La Mer, La Prairie, The Ordinary, Jo Malone, julaskar och julkalendrar. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. )

Morphe sminkborstar MUA Portfolio 8-Piece Eye Brush Set

Morphe

Det populära sminkmärket Morphe har varit en stor skönhetsaktör utomlands när det kommer till framförallt sminkborstar och ögonskuggor. Nu finns märket att köpa i Sverige och jag började med att kasta mig över penslarna för att äntligen få testa dom!

Mitt första intryck av sminkborstarna
Penslarna känns riktigt välgjorda, känns stadiga och har extremt bra hår för att vara syntet. Borsthåren är mjuka, följsamma och skuggar bra! Dessutom gillar jag att skaften är något längre än de flesta “kit-penslar”. Stör mig alltid på att de görs så korta annars. Just det här kitet är speciellt framtagen för ögonen och kommer i en smart case som rymmer fler borstar men behöver du inte så många så vill jag varmt rekommendera att investera i deras penslar styckvis då priset är väldigt förmånligt med tanke på kvalitén!

Du hittar alla sminkborstar från Morphe här på Kicks.se

35O Supernatural Glow Artistry Palette

Mitt första intryck av ögonskuggorna
Morphe har även gjort sig kända för ögonskuggorna, speciellt för att de ligger i smarta paletter som snabbt gjort sig populära hos både Makeup Artister och privatpersoner. Skuggorna håller bra pigment, är lätta att tona ut och sitter jättebra så är man ute efter prisvärda paletter med många skuggor så kan du utan tvekan satsa på Morphy utan att bli besviken! Det som jag också gillar lite extra mycket är …

… Smidigheten på paletterna! Supertunna, lätta paletter uppskattas framförallt av oss Makeup Artister som bär runt på smink. Så de här paletterna är verkligen guld och ett jättebra tips för dig som frilansar.

Du hittar alla ögonskuggspaletter från Morphe här på Kicks.se

Matte Lip Kit 403 Bite Me

Kylie by Kylie Jenner

Sist men inte minst så har jag kommit över ett par omtalade produkter från Kylie Jenner, ni vet världens yngsta billionär som sedan 2015 byggt upp ett sminkimperium som tagit alla med storm. Ni vet att jag brukar vara ganska skeptiskt när det kommer till smink som tagits fram av kändisar MEN sminkmärket säljer som smör och framförallt läpprodukterna så jag var tvungen att testa!

Mitt första intryck av läppkitet
Det var dock inte så lätt att få tag i läpprodukterna eftersom allt sålde slut i stort sätt på lanseringsdagen men på nätet kan man fortfarande hitta några av dom mest populära nyanserna, tex Bite me som jag även tipsat om när jag skrev om röda läppstift. Nyansen är SÅ snygg då den kommer i en lite dovare röd färg som sitter som ett smäck! Både läppennan och läppstiftet är krämiga i formulan men lämnar sedan en matt finish som håller hela dagen. En stor tumme upp från mig.

Du hittar alla produkter från Kylie Jenner här på Kicks.se


Det finns massor av fler nyheter på Kicks.se så passa på att gå in och spana idag då det är Cyber Måndag och missa för guds skull inte att använda koden CYBER för 25% på hela sortimentet om du handlar över 500 kr!

Stor kram/ Lina