ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED MARIA NILA

Hårvård & StylingI samarbete med

Maria Nila | Internationella Vegandagen

Idag är det internationella Vegandagen & vill du förena nytta med nöje så har du hittat rätt inlägg! Mellan den 1-12 November gör Maria Nila ett välgörenhetssamarbete där 100 % av inköpen nedan går till The Perfect World Foundation!

Maria Nila Internationella Vegandagen

Maria Nila är som ni säkert vet ett utav Sveriges bästa hårvårdsmärken! Alla produkter är 100% veganska och är sulfat- och parabenfritt. Jag älskar deras kvalité, dofter och jag har sedan en lång tid använt deras produkter regelbundet så jag hjälper mer än gärna till när de kör sina välgörenhetsaktioner varje år!

rabattkod maria nila

Jag har fått en personlig rabattkod [LE25] som ger 25% rabatt på www.marianila.com.  Alla intäkter vid köpet går till The Perfect World Foundations arbete. Nu till mina favoriter…

Style & Finish Dry Shampoo

…en utav mina favoriter sedan länge (som jag inte kan leva utan) är deras torrschampo: Style & Finish – Dry Shampoo [klick]! Den doftar typ päron och ger en ganska så sträv känsla i hårbotten, ett måste om jag ska få långvarig volym i håret. Den blir lite vit så om du är mörk i håret spana in produkten nedan. Jag har den i en travel size också!

Läs också: Maria Nila släpper Handtvål [länk]

Invisidry Shampoo

För dig som inte gillar det sträva utan bara vill få bort orenheter och olja i hårbotten har det kommit ett nytt torr schampo! Invisidry Shampoo [klick] är en torr puderspray för mörka och blonda hår som snabbt fräschar upp.

Quick Dry heat spray

Några andra nyheter värda att nämna! Quick Dry heat spray [klick] har jag använt för att förkorta föningstiden. Håret torkar snabbare när man sprayar den i fuktigt hår och dessutom innehåller den värmeskydd! Curlicue Cream [klick] har jag inte använt själv men det är en vårdande kräm som framhäver naturliga lockar och vågor i ditt hår.

Ember Myth

Sist men inte minst. Lagom till den kommande julsäsongen har de också släppt ett nytt doftljus: Ember Myth som verkligen doftar pepparkaka! Jag har inte sett den på hemsidan än men förhoppningsvis dyker den upp inom kort!

Happy shopping!

Hudvård & Kroppsprodukter

TRYING OUT: LÖWENGRIP CARE & COLOR

Löwengrip Care & Color’s (idag bara Löwengrip) produkter har nu tagit plats i mitt badrumsskåp i ca 3 veckor. Jag brukar alltid se till att testa hudvårdsprodukter under en lite längre tid innan jag har en åsikt om dom. Krämer brukar jag dock vara ganska duktig på att “känna av” om de är bra eller inte för mig. Att byta en hel hudvårdserie är något helt annat och så personligt, tycker jag. Det tar ett tag innan huden reagerar på nyheterna man testar. Visste ni att man egentligen ska ge en ny hudvård 3 månader?

Löwengrip care & color

Snabba tankar om produkterna jag provat:
Generellt gillar jag hela serien. Det här är verkligen en enkel hudvård för den som vill bli bättre sina rutiner men även för dig som ska börja investera i hudvård för första gången. Enkla förpackningar, doftar gott och har fokus på balans & fukt vilket verkligen känns! Dessutom är priserna rimliga till vad man får utav produkten. Vissa utav produkternas imponerade verkligen trots priset…tex den här…

Löwengrip care & color
Uppdatering! Idag (2018) har masken utvecklats och blivit ännu bättre, den ser helt annorlunda ut än på bilden. Spana in den >>Här<< 

  • Clean & Calm – Facial Cleaner 114,50 kr 159 Kr >>Här<<
  • Moisture On The Go – Facial Mist 100 ml 77,50 kr 155 kr >>Här<<
  • The Cream – Facial Cream 50 ml 299 Kr Uppdaterad produkt >>Här<<
  • Eyelighter – Eye cream 15 ml 139 kr 199 Kr >>Här<<
  • Purify My Skin – Face and Decolletage Scrub 75 ml 103 kr 129 Kr >>Här<<
  • City Living – Facial Mask 100 ml 99 kr 199 Kr Den tidigare upplagan finns fortfarande att få tag på >>Här<< för halva priset
  • Good To Go – Dry Schampoo 109 Kr >>Här<<

 

Löwengrip care & color

Min favorit:
Utan tvekan Good to go – Torrschampot! Dagkrämen blev jag riktigt imponerad av också. Innehållet återfuktar verkligen och känns mycket “lyxigare” än de andra produkterna. Torrschampot ger jättebra textur och doftar kolasås!! Vem kan motstå?!

Löwengrip care & color

löwengriP care & color


Swedish brand Löwengrip Care & Color‘s products has now taken place in my bathroom cabinet for about 3 weeks. I always make sure to try skin care products for a little longer before I have an opinion about them. Did you know that you really should give a new skin care three months before it works?

Quick thoughts about the products I’ve tried:
Overall, I like the whole series. This is really a simple skin care for those who want to improve their routines but also for you that wants to start investing in skincare for the first time. Simple packaging, smells good and has a focus on balance and moisture which you can really feel! Moreover, the prices are reasonable for what you get out of the products. Some content really impressed despite the price.

My favorites: The Cream &  the Good to go – Dry Schampoo that smells like caramel!

You find the products HERE!


 

*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min Policy.