Uncategorized

‘ORANGE OCEAN’

Definitely a makeup you can do yourself! Love the contrast between the blue and orange color!

Use a light color in the inner corner, a middle dark color in the middle and then just a slightly darker color in the outer corner.

Ice blue gaze…

 

Har du blå ögon? Den här veckan har jag lagt upp några inlägg som alla hjälper till att framhäva just blått ännu mer! Kontrastfärger, är ju absolut det bäst att jobba med i så fall (guld, orange, brunt). Om ni kikar på mitt tidigare inlägg så ser ni färgcirkeln. Där kan ni kika på alla de färger som är i motsatt riktning till det blå, det är dessa färger som passar bäst!

Många menar därför att man absolut inte ska använda blått om man har blå ögon! Där håller jag inte med alls! Jag älskar att använda blått för att få ett mer blått och svalt intryck i min sminkning. Många utav oss har ju även mellerade ögon (ögon med olika färg) vilket också gör att  vi kan använda olika färger likt en kameleont=)

Se nedan vad du behöver för att kunna återskapa looken ‘Orange Ocean’

/Do you have blue eyes? This week I posted a few posts which all helps to emphasize just blue eyes even more! Contrast Colors, is the absolute best to work with in this case (gold, orange, brown). If you look at my previous posts you will see the color circle. There you can look at all the colors that are on the opposite side to the blue color, these are the colors that work best!

Many therefore believe that it is impossible to use blue shadows if you have blue eyes! I don´t agree with that at all! I love using blue to get a cooler feeling and blue impression in my make-up. Many of us have also mixed colors at the same time which also allows us to use different colors, like a chameleon =)

Find the product list below so you can remake this ‘Orange Ocean’ Look.

Produkter använda/ Products used

Sand Dune Perfect Pair Eyeshadow By Sonya (Products with Aloe vera!)
Cyber shadow Bloom By Make Up Store
Dark Gold eyeshadow from Blockbuster palette By Sephora
Eye pencil inliner 46 Silver Sky By Isadora
Eye pencil Eyeliner 67 Royal Blue By Isadora
Mascara Multi Lash By Make up Store
Tri Brow color By Make up Store
Concealer Fair By Young Blood

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU