OM LINA


VÄLKOMMEN! | Det här är jag – Lina Ekh 35 år – Makeup Artist sedan 16 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

BAKGRUND | 2005 flyttade jag upp till Stockholm för att utbilda mig till Makeup Artist. Hela min uppväxt spenderade jag däremot i Småland men Stockholm (där jag är född) har alltid varit platsen i mitt hjärta. Efter utbildningen började jag praktisera i butik och avslutade ett par år senare som internationell regionschef för ett välkänt kosmetikmärke. Min resa som Makeup Artist runt om i världen gav mig massor av inspiration och lärdomar inom kundhantering, marknadsföring och försäljning.

BLOGG OCH SOCIALA MEDIER | 2013 valde jag att satsa helhjärtat på mitt egna företag vilket ledde till att jag startade blogg och la mer fokus på sociala medier under namnet Makeupbylina. Den här plattformen, både blogg och Instagram har utvecklat mig enormt mycket! Trots att det slukar upp mycket tid har det gett mig möjligheten att lära känna och dela upplevelser med så många fina människor.

IDAG | Idag bor jag i Liljeholmskajen tillsammans med min sambo och vår son Frans. Utöver det är jag stolt moster till två fina pojkar, är väldigt familjekär och försöker umgås med vänner så ofta jag kan. Meditation och reflektion står högt upp på listan och resor är som sagt ett supermåste i livet!

Tack för att du tog dig tid att läsa! /Lina