BRYNKONSULTATION

Boka en privat brynkonsultation på salong och låt dina ögonbryn bli professionellt omhändertagna. Få rådgivning i vilken färg och form som passar just ditt ansikte utifrån toner och ansiktsstruktur. Lär dig att plocka fram rätt form på dina ögonbryn och definiera dem sedan med hjälp av en brynfärgning. Du får även tips och råd om hur och med vilka brynprodukter du kan sminka dig med för att få fram dina drömbryn varje dag!

BROW DEFINE & RESHAPE* (Ny kund eller om extra tid behövs) 
Tid | 45 min Pris | 995 kr Plats | Youtime, Birger Jarlsgatan 37, Sthlm

BROW DEFINE & RESHAPE (Återbesök)
Tid | 30 min Pris | 795 kr Plats | Youtime, Birger Jarlsgatan 37, Sthlm

*OBS! Är jag gråmarkerad på bokningssidan betyder det att det är fullbokat. Maila mig på makeup@linaekh.se för att hamna på väntelistan.

LÅT OSS STARTA DIN BRYNRESA!

Ögonbrynen är ett av våra främsta karaktärsdrag som kan komma att definiera en stor del av vår look! Att bemästra dem kan däremot vara en konst då vi alla har olika förutsättningar när det kommer till form, benstruktur och färg. Låt oss starta din brynresa tillsammans för att nå ditt bästa resultat!  /Lina

Linas brynkonsultationer är det enda som har hållit mina bryn snygga i flera år. Jag har gått hos henne en gång i månaden i cirka sex år och hon skapar magi varje gång. Hon är en mästare på att lära ut vilken färg och form som passar just dig och hon gör det enkelt att hänga med och förståJOHANNA, 30 ÅR

FAQ - Vanliga frågor och svar

Behöver jag ha sparat ut mina ögonbryn innan besöket?

Det är inget måste men låt gärna ögonbrynen växa ut så att du har en liten utväxt. Skulle du dock ha en väldigt grov hårväxt/väldigt mycket hår? Kontakta mig innan då tid/pris kan behöva justeras.

Har du ingen direkt hårväxt alls? Det går bra att komma precis som du är!

Behöver jag komma osminkad? Jag kommer direkt från jobbet!

Nej då, det behöver du inte. Jag tvättar av ditt brynsmink på plats. Resten av sminket behåller vi på.

Behöver jag tänka på något särskilt innan brynbesöket?

Undvik gärna att använda starka syror i ansiktet i anslutning till färgning då det kan påverka hur huden suger åt sig färgen.