KONTAKTA MIG

Foto: Oneday Collective

Jobbrelaterat | För företags- och annonsförfrågningar så som samarbeten, event, föreläsningar eller vid andra frilansuppdrag. Kontakta mig då direkt via makeup@linaekh.se 

Tjänster för dig som privatperson | För bokning av Privatkurser, Gruppkurser, Bröllopsmakeup eller andra liknande tjänster kan du antingen besöka startsidan Makeupbylina.com för att läsa mer eller höra av dig direkt till mig på makeup@linaekh.se

Övrigt | För sakrelaterade frågor eller kommentarer är det alltid bäst att försöka få tag på mig via Instagram eller genom att lämna ett meddelande på det senaste inlägget på bloggen. Jag får ett stort antal mail, så ta inte illa upp om jag missar att svara eller tar lång tid på mig.

Observera att jag inte kan ge några individuella hudvård- eller makeupråd eller personliga rekommendationer. Önskas detta är man varmt välkommen att boka mig som Makeup Artist .

2 Kommentarer

 1. Monica Sandström Reply

  Hej Lina

  Jag skulle vilja boka en sminkkurs med dig! Jag är 57 år och det känns som om jag inte kommer vidare och kan anpassa min sminkning till mitt åldrande. Jag vill ha kraftfulla ögon men inte se “billig” ut. Jag vill jämna ut min hudton, men inte ha en heltäckande kräm. Jag vill gärna se så “bra ut som möjligt” men inte upplevas som väldigt sminkad. Det får heller inte ta för lång tid att göra det….. Kan jag boka tid med dig och får hjälp med det här?

  Vänlig hälsning Monica

  • Lina Reply

   Hej Monica,

   Vad roligt! Det ska vi självklart ordna. Jag har mailat dig 🙂 Med vänlig hälsning, Lina

Skriv en kommentar