SMINKKURS

Boka en professionell sminkkurs på salong och lär dig grunderna steg för steg och utveckla ditt sätt att sminka ditt eget ansikte. Välj inriktning enligt önskemål eller satsa på en makeup till vardags eller fest. Du lär dig tekniker, hur du väljer rätt produkter och vart du ska applicera dem för att framhäva dina drag.  Efter att kursen är utförd får du ett mail skickat till dig med full produktlista på allt vi använt under kursen.

Följ bokningslänken nedan för att skicka ett mail om intresse.

Tid | 60-90 min Pris | 2995 Kr Plats | Youtime, Birger Jarlsgatan 37, Sthlm

OBS! Just nu är det högt tryck på bokningen vilket innebär att jag har en lite längre väntetid. Maila mig för bokning och mer information.

LÅT OSS UTVECKLA DINA SMINKKUNSKAPER TILLSAMMANS!

Det finns tusentals videos och kurser där ute, fyllda med sminktips och steg för steg tutorials men majoriteten av mina kunder har varken tid eller ork att leta fram tips och knep som passar dem. Jag skräddarsyr den privata makeupkursen utifrån dig och din kunskap och ser till att du lämnar salongen med nyttiga tips som ger snabba resultat och tydlig förändring i din makeuprutin! /Lina

En mycket givande och trevlig sminkkurs. Nu vet jag vilka produkter som passar just mig och hur jag använder dem på bästa sätt. Lina förklarar och visar på ett väldigt inspirerande och pedagogiskt sätt och får det som verkar krångligt mer begripligt. Jag fick många bra tips och knep att tänka på som kommer göra stora skillnader. Jag kan varmt rekommendera att boka en tid hos Lina! PERNILLA, 37 ÅR

FAQ - Vanliga frågor och svar

Behöver jag komma osminkad till kursen? Jag kommer direkt från jobbet!

Nej, du kan tvätta av ditt smink på plats. Ett tips är att du kommer några minuter före kursen så att du i lugn och ro kan tvätta av ditt smink innan vi börjar. På så sätt spiller vi inte för mycket tid från kursen. Jag förser dig med hudvård och handduk.

Vilka produkter kommer du att använda på kursen?

Jag använder makeup från olika märken, budget som lyx, beroende på vilken produkt som passar dig bäst. Detta kan vara märken som By Terry, Becca, Sensai, Mac, Sweedlashes, BareMinerals, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills, Cover Fx mfl.

Jag är helt oberoende och är inte betald av något märke för att marknadsföra deras produkter!

Skriver du ner alla produkter du använder eller behöver jag anteckna under kursen?

Jag kommer att skicka dig en komplett lista på alla produkter vi pratat om under kursen och dessutom att länka till alla nyanser så att du snabbt hittar dem online!

Skriver du ner alla produkter du använder eller behöver jag anteckna under kursen?

Jag kommer att skicka dig en komplett lista på alla produkter vi pratat om under kursen och dessutom att länka till alla nyanser så att du snabbt hittar dem online!

Vi är två personer som vill boka en privat makeuplektion. Kan vi komma tillsammans på en kurs? Eller behöver vi boka två separata tider?

Ni är varmt välkomna att boka in er innan och efter varandra. På så sätt kan ni sitta med på varandras kurs och få ut mer av kursen då ni säkert kommer få lite olika typ av tips beroende på vilken inriktning ni vill ha.

Ett upplägg kan tex vara att vi startar kl 10.30 och 13.30 – då har ni en lunchpaus emellan så att ni kan låta lite information få sjunka in. En heldag med inspiration! 🙂