SMINKKURS

Boka en professionell sminkkurs på salong och få hjälp med att skapa en personlig makeupstil som passar just dig. Steg för steg kommer du få lära dig grunderna i makeup vilket kommer fördjupa dina färdigheter i att sminka ditt eget ansikte. På kursen får du lära dig hur du väljer rätt produkter, appliceringsteknikerna som framhäver dina unika drag och vi går igenom vilka verktyg du behöver för att uppnå bästa makeupresultat. Välj mellan en skräddarsydd inriktning efter dina egna önskemål eller låt mig guida dig och lära dig de bästa knepen för antingen vardags eller fest.

När kursen är avslutad kommer du inte bara att ha förvärvat en ny kunskap som kommer göra din sminkrutin enklare, utan du kommer även få med dig en ny glädje till smink, ett nytt självförtroende och en detaljerad produktlista med allt som användes under kursen.

Det här är din biljett till att kunna sminka den bästa versionen av dig själv hemma på egen hand!

Obs! Sminkkursen är helt oberoende och är kunskapsstyrd, inte varumärkesstyrd. Detta innebär att produkterna handplockas utifrån vad som passar dig och inget annat.

Tid | 60-90 min Pris | 2995 Kr Plats | Youtime, Birger Jarlsgatan 37, Sthlm

OBS! Just nu är det högt tryck på bokningen vilket innebär att jag kan ha en lite längre väntetid. Maila mig för bokning och mer information.

LÅT OSS UTVECKLA DINA SMINKKUNSKAPER TILLSAMMANS!

Det finns tusentals videos och kurser där ute, fyllda med sminktips och steg för steg tutorials men majoriteten av mina kunder har varken tid eller ork att leta fram tips och knep som passar dem. Jag skräddarsyr den privata makeupkursen utifrån dig och din kunskap och ser till att du lämnar salongen med nyttiga tips som ger snabba resultat och tydlig förändring i din makeuprutin! /Lina

GE BORT EN MINNESVÄRD UPPLEVELSE!

Överraska någon du tycker om genom att ge bort en exklusiv makeupkurs med en professionell makeupartist. Perfekt för både nybörjare och de med mer erfarenhet!

Presentkortet skickas digitalt och går enkelt att skriva ut i fin upplösning. Skicka ett mail till makeup@linaekh.se så får du mer information!

presentkort sminkkurs
Recensioner
Sminkkurs före efter

FAQ - Vanliga frågor och svar

Behöver jag komma osminkad till kursen?

Nej, du kan tvätta av ditt smink på plats. Ett tips är att du kommer några minuter före kursen så att du i lugn och ro kan tvätta av ditt smink innan vi börjar. På så sätt spiller vi inte för mycket tid från kursen. Jag förser dig med hudvård och handduk.

Vilka produkter kommer du att använda på kursen?

Jag använder makeup från olika märken, budget som lyx, beroende på vilken produkt som passar dig bäst. Detta kan vara märken som By Terry, Becca, Sensai, Mac, Sweedlashes, BareMinerals, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills, Cover Fx mfl.

Jag är helt oberoende och är inte betald av något märke för att marknadsföra deras produkter!

Skriver du ner alla produkter du använder eller behöver jag anteckna under kursen?

Jag kommer att skicka dig en komplett lista på alla produkter vi pratat om under kursen och dessutom att länka till alla nyanser så att du snabbt hittar dem online!

Vi är två personer som vill boka en privat makeuplektion. Kan vi komma tillsammans på en kurs? Eller behöver vi boka två separata tider?

Ni är varmt välkomna att boka in er innan och efter varandra. På så sätt kan ni sitta med på varandras kurs och få ut mer av kursen då ni säkert kommer få lite olika typ av tips beroende på vilken inriktning ni vill ha.

Ett upplägg kan tex vara att vi startar kl 10.30 och 13.30 – då har ni en lunchpaus emellan så att ni kan låta lite information få sjunka in. En heldag med inspiration! 🙂