Bröllop

Att leja bort din bröllopsmakeup till en erfaren Makeup Artist med kvalité kan vara ett bra val inför din kommande bröllopsdag. Detta för att du ska kunna njuta fullt ut och känna dig trygg i att din bröllopssminkning håller i timmar och gör sig bra både på bild och i verkligheten! Dessutom ska all kontakt innan bröllopsdagen vara enkel, smidig och proffsig så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt!

tA39h0DkQg6Sws5q0AkU_20A9215C-B8EE-4F11-BAB6-DCEE6935D332_1_105_c

Låt oss planera din bröllopsmakeup!

Efter 18 år skönhetsbranschen har jag, som professionell Makeup Artist, en god vana av att känna av och skapa god stämning i och utanför rummet. För mig är dessutom servicen runt bröllopet minst lika viktig, från första mailkontakt till själva bröllopsdagen. Att vara lyhörd är också en viktig del av skapandet och är en av mina främsta egenskaper.

SÅ GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR DIN BRÖLLOPSMAKEUP!

STEG 1: OFFERTFÖRFRÅGAN

Första steget är att maila mig för datum- och offertförfrågan till makeup@linaekh.se,se till att få med följande information:

– Datum & tid för bröllopet.
– Platsen för bröllopet samt vart själva förberedelserna kommer äga rum.
– Om det är fler än bruden som vill göra sig i ordning på bröllopsdagen.

Är datumet ledigt skickas en offert i vändande mail. Efter att den accepterats skickas fler bokningsdetaljer så att du har en tydlig koll på vad som gäller från start.

STEG 2: KONSULTATION

Nästa steg blir att boka in en träff för provsminkning. Detta för att vi båda ska trivas med varandra och för att du ska få känna dig trygg i att sminkningen blir som du vill på bröllopsdagen.

Vanligtvis bokas konsultationen 4-8 veckor innan bröllopsdagen men kan bokas tidigare om så önskas.

Konsultationen tar ca 1h och görs på salong Lyko Concept Hair.

Efter konsultationen skickas en produktlista till dig på allt som används

STEG 3: BRÖLLOPSDAGEN

På själva bröllopsdagen kommer jag ut till dig på plats och tar med mig allt vi använt!

Här sminkar jag dig efter vad vi kommit fram till under konsultationen men skulle vi behöva anpassa den något gör vi självklart det om det behövs.

Makeupen görs med fördel efter att du gjort ditt hår. Detta för att undvika spray och annat som kan påverka sminket.

Tidsmässigt kan du räkna med att det tar ca 1-1,5 h så att vi har lite marginal.

Bästa sminkprodukter bröllopsmakeup

Vilka sminkprodukter används?

Valet av sminkprodukter anpassas noggrant beroende på olika faktorer, oavsett prisnivå eller exklusivitet av varumärket. Under vår konsultation väljer vi noggrant ut produkter som är skräddarsydda för att framhäva dina unika ansiktsdrag och som uppfyller dina individuella behov på bästa möjliga sätt.

I min professionella frilansväska finner du utvalda produkter från en rad framstående varumärken, inklusive By Terry, Charlotte Tilbury, Lancôme, Sensai, Mac, Sweedlashes, BareMinerals, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills, Morphe och många fler.

KURS I BRÖLLOPSSMINKNING

Funderar du på att sminka dig själv inför ditt bröllop? Boka en professionell sminkkurs med inriktning på brudmakeup och få hjälp med att skapa den perfekta looken för din stora dag. Steg för steg kommer du få lära dig hur du förbereder din hud, applicerar en hållbar och felfri bas, samt hur du framhäver dina unika drag för en tidlös och elegant brudmakeup. På kursen får du hjälp med att välja rätt produkter och tekniker som säkerställer att din makeup håller hela dagen och kvällen, och vi går igenom vilka verktyg du behöver för att uppnå bästa resultat.

När kursen är avslutad kommer du inte bara att ha förvärvat nya kunskaper som gör din bröllopsdag enklare och mer glädjefylld, utan du kommer även få med dig ett nytt självförtroende, lugn och en detaljerad produktlista med det som behövs för den stora dagen.

Tid | 90-120 min Pris | 3995 Kr Plats | Youtime, Birger Jarlsgatan 37, Sthlm

FAQ - Vanliga frågor och svar

Kan man boka dig för hår / bröllopsuppsättningar?

Nej, jag specialiserar mig enbart på makeup. Detta är något jag faktiskt brukar råda mina brudkunder till, att boka hår och makeup separat. Det bygger delvis på att var och en får möjlighet att fokusera på sitt specifika område av expertis, men det handlar också om att effektivisera tidsanvändningen, särskilt om det finns brudtärnor eller andra familjemedlemmar som också behöver bli stylade.

Jag har förmånen att samarbeta med flera mycket kompetenta kollegor, och därför brukar jag mer än gärna rekommendera dem för hårstyling eller andra tjänster som kan behövas inför den stora dagen!

Gör du bröllop utanför Stockholm också?

Sminkningar utanför Stockholm utförs i den mån tiden tillåter, och i de fallen brukar jag vanligtvis ta en bokning av minst två ytterligare personer, förutom bruden. Det tillkommer en resersättning som kommer att specificeras i den offert som tillhandahålls. Dessa villkor gäller om inget annat är överenskommet.

Om bröllopet äger rum i centrala Stockholm tillämpas mina standardpriser, och i detta fall bortfaller resersättningen samt kravet på minimum-kravet av antalet bokade personer.

Vilken prisklass ligger du i när det kommer till bröllop?

Min prisstruktur håller en premiumstandard och bygger på ett flertal viktiga faktorer, däribland:

Expertis: Priset reflekterar den höga nivån av professionell kompetens och erfarenhet som jag erbjuder för att uppnå önskade resultat.

Kvalitet på produkter: En högkvalitativ produktanvändning är avgörande för sminkningens utseende och hållbarhet, och detta beaktas i prissättningen.

Tidsåtgång: Priset tar hänsyn till den noggranna tidsplanering och utförandet som krävs för att säkerställa en perfekt sminkning.

Antal personer: Priset kan variera beroende på antalet personer som ska sminkas, inklusive bruden och eventuella ytterligare deltagare.

Plats och avstånd: Var sminkningen äger rum samt det geografiska avståndet som behöver tas i beräkning.