Uncategorized

JULGALAN DAY 1

Work work work..

Gårdagens mission var som sagt julgalan, där jag hjälpte till på Make Up Stores visning. Jag tillsammans med mina kollegor Elin Svensson och Linda Hallberg hjälptes åt med lookerna Jelly (Som skapades av Linda) och Cashmere^^!

Vi jobbade från klockan 9.00 – 20.00 vilket inte är helt ovanligt när det är modevisningar på schemat men arbetspasset känns verkligen som 3 timmar! Det går så fort för man har så roligt!

Genrepet gick på kl 16.00 och tyvärr var ljuset fantastiskt dåligt vilket tonade ner alla makeup’er vi gjort. Sånt händer! Vlket innebär att man alltid får ha nödlösningar och vara flexibel. Tricket blev att ösa på Strazz och glitter vilket vi ändå älskar!

Makeuperna blev riktigt bra och kvällen blev lyckad! Nu väntar ännu två heldagar med mer glitter och glamour!

/Yesterday’s mission was, as allready written, ‘Julgalan’ where I worked at Make Up Store fashion show. Me, together with my colleagues Elin Svensson and Linda Hallberg helped each other with the the following looks, Jelly (Which was created by Linda) and Cashmere ^ ^!

We worked from 9am to 8pm, which is not uncommon when there are fashion shows on the schedule but the shift really feelt like 3 hours! The time flies so fast because you have so much fun!

The Rehearsal went started at 4pm and unfortunately the light was fantastically poor, which toned down all makeup’s we had made. It happens! So, that means that you always got to have solutions ready and be very flexible. The trick today was to basically over use Strazz!

The Makeup turned really good and the evening was a success! Now I have two days left filled with more glitz and glamor! Love it!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU