Uncategorized

‘BAAM IT’S GLAM’

Gårdagens makeup! Perfekt för en ordentlig fest kväll för den som ändå vill ha det stilfullt! Jag har lämnat undersidan egentligen helt osminkad vilket jag kan tycka är ganska skönt ibland. Eyelinern gör liksom jobbet medan den lila skuggan bakom mjukar upp den en aning! Go try it! Ha en fantastisk lördag kväll nu alla fina!

/Yesterday’s makeup! Perfect for a proper party evening for those who still want it stylish! I’ve left the bottom  completely unvarnished (except for the lashes) which I can think is quite nice sometimes. The eyeliner makes everything while the purple eye shadow behind softens it slightly! Go try it!

Have a fantastic Saturday night all beautiful followers!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Ögon / Eyes
Purple & Pink Eye shadow – INGLOT
High ligther (unfortunately have no name) – SEPHORA
Liquid Eyeliner 29 – INGLOT

Inliner Sand – IDUN
Mascara Multi Lash – MAKE UP STORE
Glitter Pink & Purple – PANDURO

Bryn / Eye Brows
Tri Brow Color – MAKE UP STORE
Eye pencil Taupe – MAKE UP STORE

 

 

Fransar / Eye lashes


118 Black – MODEL LASH

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU