Uncategorized

STOP, SEE, THINK, FEEL


A beautiful Tunnel in the central of Stockholm.

In the woods doing some work out. Sorry for the blurry picture but I took this meanwhile I was running=)

Ibland passerar man platser med så mycket mening om man bara tar sig tid till att se och känna av dem. Jag har en sådan svag punkt då det kommer till platser där du inte kan se vad som finns i andra änden … där du bara kan föreställa dig vad som komma skall och vad som faktiskt väntar dig. Symbolisera så mycket saker, liv, hopp och drömmar. Detta är en vacker tunnel i centrala i sthlm där folk säkert bara rusar igenom med så mycket i huvudet. Vackert!

/Sometimes you just pass places with so much meaning if you just take time to see and feel them. I have such a week spot when it comes to places where you can´t see the ends..where you need to imagine what will be there waiting. Symbolize so much things, life, hope and dreams. This is a beautiful tunnel in central of sthlm where people just run trough them with so much in their heads.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU