Uncategorized

LET’S FOCUS: NO 7

Vintern är här. Kallt och torrt i luften. Vad ska man egentligen använda för att få bort den torra gråa hyn? Den här månaden har jag prövat lite olika hudvårds produkter som boostar, mjukar upp och helt enkelt gör ens hy lite klarare. 

/The winter is here. It´s cold and dry in the air. What should we actually use to get rid off our dry & grey skin ? This month I have tried some different skin care products that really boost you, softens and simply doing our complexion a little clearer .

Letar du fortfarande efter att hitta något som verkligen passar din hudtyp?

Ett tips! En sak som är väldigt bra att komma ihåg är att man inte ska “testa runt för mycket” Med det menar jag att oftast när man byter sin hudvård så slutar man eller “ger upp” efter 1-2 veckor. Oftast då man märker att man kanske fått fler finnar, blivit rödare eller att huden helt enkelt sagt ifrån. DET SKA VARA SÅ!

När man testar en ny hudvårds serie ska man alltid ge produkterna 2-3 månader innan man byter igen. Man måste ge produkterna och huden en chans att anpassa sig till varandra. Det är jätte vanligt att huden “kastar ut” och rensar smuts från huden efter 2-3 veckor och efter det börjar den jobba på riktigt. Så var tålmodig!

De två första produkterna nedan riktar sig till en hud mellan 25-35 år men det finns massor av alternativ i No7 serien som riktar sig till både yngre och äldre hud!

1.Protect & Perfect – Intense Day cream 279:-
är en dagkräm med solskyddsfaktor 15. Denna är jätte bra när man sitter ofta framför datorn (vilket gör oss jätte torra)! Har även anti aging ingredienser som kan hjälpa huden på traven!

2.Protect & Perfect – Intense Serum 299:-
Det omtalade serumet som blev en jätte kändis för en tid sedan. Ger resultat och ser till att mjuka upp linjer och reducera rynkor snabbt! Jag var tvungen att testa! Jag tycker också gör att den hjälper till i sminkningen då huden blir otroligt smidig. Älskar!

3.Beautiful Skin – Energising Mask 159:- 
Fick tips av min frilans kollega Åsa Östergren att testa den här masken då den var en favorit hos henne. Detta är en gelbaserad ansiktsmask som dras av efter att den torkat. Innehåller och ger dig verkligen en rejäl boost av C- och E-vitaminer vilket ger klarare lyster och ser till att huden bibehåller fukten

 

 

/Still searching for the right skin care products?

A Tips! We often gives up too fast chasing after the right products! Don’t “give up ” after 1-2 weeks. Most often when you notice that you might got more pimples, become redder trying new products it is exactly how it should be!  

When testing a new skincare range, you should always give the products 2-3 months before changing again. You need to give products and the skin a chance to adapt to each other . It’s very common that the skin is  “throwing out” and cleans dirt from the skin after 2-3 weeks and after that it starts working for real. So be patient!

(The first two products below is suited for a skin between 25-35 years but there are plenty of options in the No7 range that caters to both younger and older skin!)

1.Protect & Perfect – Intense Day Cream 279SEK
is a day cream with SPF 15. This is really good IF you work in front of the computer ( which makes us very dry )! It also has anti-aging ingredients that can help the skin along the way !

2.Protect & Perfect – Intense Serum 299SEK
The famous serum which became a huge celebrity recently. Provides results and look to soften lines and reduce wrinkles fast! I had to try! I also enjoy that it helps me out when doing in makeup as the skin becomes incredibly smooth. Love!

3.Beautiful Skin – Energizing Mask 159SEK
Got a tip from my freelance colleague Åsa Östergren to try this mask. This is a gel-based facial mask that should be pulled off after it dries. Contains and really gives you a great boost of C and E vitamins resulting in a brighter skin and makes sure that your skin retains moisture.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU