Uncategorized

EYE BROW LIFTER

Nu är det äntligen dags för lite ledighet och jag ser nu fram emot jul och nyår som aldrig förr då det är dags för en fräsch start med nya utmaningar. Just nu packas väskan då jag i morgon beger mig ner till min hemstad Oskarshamn. Ska bli så kul att få umgås med vänner och familj!

Veckans tema kommer självklart att handla om nyår, glitter och glamour! Ser fram emot lösfransar, glitter klänningar och paljetter! 
 Passa på att fråga mig om allt inför eran kommande sminkning!

Testade idag en ny produkt som som flyttat ner i min necessär, se ovan! Har alltid använt en vanlig concealer eller en ljus kajal penna för att high lighta formen på mina bryn men det finns ju faktiskt färdiga produkter för att lyfta dom! Eyebrow Lifter, Isadora, är en utav dom! Highlighta brynen gör jag mest när det är fest makeup på g men vissa dagar kan jag göra det för att just få en fräschare look! Testa!

/Now it’s finally time for some time off and I’m really looking forward to both Christmas and New Year Eve! lt’s time for a fresh start with new challenges! Right now I’m packing my bag preparing my trip down to my home town Oskarshamn. It will be so much fun to hang out with my friends and family!

Theme of the week will obviously be about the New Year, glitz and glamour! Looking forward to false eyelashes, glitter dresses and sequins! Take the opportunity to ask me about anything about your up coming makeup!

Today I tried a new product which already moved in to my makeup bag, see above! I Have always used a regular concealer or a light eyeliner pencil to high light and shape my brows but there is actually finished products to lift them! Eyebrow Lifter Isadora, is one of them! High lighted brows is a must for me when it’s party makeup on its way but some days I can do it to just get a fresher look! Try it!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU