Uncategorized

MERRY CHRISTMAS

This is how I spend my christmas day!

God Jul! Vad snabbt ett år går! Vips, så var det jul igen! Traditionen fortsätter och det blev lika trevligt i år igen. Morgonen började med ett löp pass på 5 km. Så skönt att ha det avklarat när man vet att man bara ska sitta och äta resten av dagen!

Kl. 14 är det alltid julmat med släkten hemma hos min syster och hennes sambo. Köttbullar, prinskorvar, strömmingslåda (min favorit) Janssons frestelse mm är alltid med på julbordet! Vi säger varje år att vi ska skippa halva julbordet men det blir alltid lika mycket ändå.

Kl 15 är det självklart Kalle Anka, en riktigt svensk tradition! Efter att vi kikat på långbens husvagns semester, askungens borttappade sko och tjuren Ferdinands eviga doftande så är det dags för våran julklapps lek! Varje år köper föregående års vinnare en paket som slås in i ett x antal inslagningar. Sedan går paketet runt och alla får ta av varsin inslagning. Ett snöre, papper, och kartong i taget och i år vann JAG!!  Sedan blir det alltid en ny lek, i år blev det ett quiz! Efter en lång frågesport stund kom jag 2:a!

Kvällen fortsätter nu med risalamalta, ännu mer mys och sedan den årliga Victoria Secret showen som visas på julafton. HUR kan dom välja att visa showen den dagen man äter mest mat av alla?? I och för sig så blir man sjukt peppad till att träna extra mycket under hela 2014! Motivation är välkommet i alla former! Ha en fin kväll nu alla fina läsare! Ta hand om varandra!

/Merry Christmas! A year goes by so quickly! The christmas tradition continues and this year was amazing as always! This morning I began with some jogging, 5km. So nice when you’re done, when you know how much food that will come! 

2 pm. it is always Christmas dinner with the whole family at my sister and my nephew . Meatballs, sausages, “herring box” (my favorite ), “Jansson’s temptation” , etc. a must have at the Christmas table! We say every year that we’re going to skip half of the Christmas dinner but it’s always the same amount of food anyway.

3 pm. it is obvious Donald Duck, a really Swedish tradition! After we peeked at Goofy’s caravan vacation, Cinderella’s lost shoe and the bull Ferdinand’s eternal smelling it’s time for our christmas game! Every year, the previous year’s winner buys a package wrapped in an x number of packaging materials. Then the package go around the table and everyone gets to take one  wrapping off until the package is unwrapped. This year I won!!! Since there will always be a new game, this year there was a quiz as well! After a long quiz time I came turned out to be on second place!

Now the evening continues with risalamalta, even more cosiness and then the annual Victoria ‘s Secret show shown on Christmas Eve every year. HOW can they choose to show the show the day you eat most food of all ? You become sick psyched to train extra throughout whole 2014! Anyway Motivation is welcome in all forms! Have a nice evening all of my great readers! Take care of each other!

Love!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU