Uncategorized

‘THE HAPPY 20’S’

Vilken trevlig lördag jag hade igår! Började dagen med en riktig storstädning. Kanske inte låter så kul men så länge man har hög musik på så försvinner tiden snabbt! Nu pratar vi ett rum 2 timmar, golv till tak, detalj städning! Fantastiskt skönt när det är klart, rent och fräscht. 

Av en slump började jag lyssna på soundtracket till filmen The Great Gatsby. En fantastisk film som speglar 20-talet på ett modernt sätt! Fick sådan mer smak på 20-tals musiken så jag kilade in i mitt sminkrum för att påbörja nästa veckas tema!

Resultatet ser ni ovan. Vad tycks? 20 talet kom att kallas det “glada 20 talet” just för att beskriva stämningen efter kriget. Äntligen kunde man fira livets glada dagar och inom makeupen blev man mer vågad än innan. Det typiska för just en 20 tals makeup är framför allt de runda detaljerna. Rundade ögonbryn, hårt sotade ögon i en rundad form, en rundad amorbåge och rundad rouge. Framför allt utmärkte sig den kraftigt blodröda munnen som var något hjärtformad! Kan vara bra att veta om du någon gång vill testa. Blev rätt coola bilder när man slängde på ett svartvitt filter!

Produkter använda / Products Used

Ögon / Eyes
Cyber shadow Crow +  Mascara Multi Lash Make Up Store
Eye pencil Black 

Läppar / Lips
Lipstick Devil + Lip pencil Russel Make Up Store

English translation will come…

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU