Uncategorized

MATRIX – BERNS

Här kommer lite bilder från gårdagens frilansjobb på Berns. Matrix hade nämligen visningar hela dagen för olika bransch folk. Vilken fantastisk byggnad Berns är egentligen! Magnifika rum som andas historia. Modellerna blev super fina, stod och sminkade konstant från kl 07.00 – 15.00! Puh, helt slut när jag kom hem men visningar är ju det allra bästa! Kreativiteten får verkligen flöda! Ha en skön söndag nu så ses vi i veckan med fler sminktips! Kram 

/Here are some photos from yesterday’s freelancing at Berns. Matrix had shows/runways throughout the day for various professionals. What a fantastic building Berns are! Magnificent rooms that exude history. The models were super nice, I did the makeup ?constant starting at 7:00 to 3:00 p.m.! Whew, quite exhausted when I got home but doing shows like this are of course the very best thing I know! Creativity can really run wild! Have a nice Sunday now we’ll see you in a week with more makeup tip! xo

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU