Uncategorized

‘RAY OF LIGHT’

Pasteller tar även dom fram vårkänslor, kunde inte låta bli att göra en tolkning av Isadoras nya vårprodukter som precis släppts. Super fina färger med hyfsat bra pigment faktiskt. Det är många som kan tycka att pasteller är något mesiga, även jag själv, men det går oftast att tuffa till sminkningen genom att lägga till en svart eye liner eller helt enkelt addera en mörkare skugga i kanten. Experimentera och glöm inte bort att jag finns här för att svara på dina frågor!

/Pastels also attracts all my spring feelings, could not resist making an interpretation of Isadora’s new Spring Collection that’s just been released. Super nice colors with pretty good pigmentation indeed. There are many who may think pastels are somewhat wimpy, myself included, but you can make sure to make the look tougher by just adding a black eye liner or simply add a darker shade at the edges. Experiment and do not forget that I’m here to answer your questions!

Produkter jag har använt / Products I’ve used – All Products from Isadora

Ögon / Eyes

7. Eye shadow Trio 78 Spring Garden
8. Eye Glow 01 White Diamonds
4. Inliner Kajal 50 Satin White
3. Eye Lighter Countour 80 Lime Light
2. Eye Lighter Countour 81 Pink Opal
I have also used Colorful eye liner Black 

Läppar / Lips
5. Twist-Up Gloss stick 17 Sorbet

Rouge / Blush
6. Twist-up Blush & Go 84 English Rose

Bryn / Eye Brows

1. Eye Brow pencil 22 Light Brown

Fransar / Eye lashes
9. Volume & Curl Mascara

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU