Uncategorized

‘CLOUDED WINTER SKY’

  

Jag var ju bara tvungen att sminka mig med de nya ‘Fusion’ färgerna som Make Up Store släppte för ett par dagar sen. Så här blev resultatet. Gillar verkligen de skuggor som är “marbled” (olika melerade färger i samma skugga).Blev jätte fina ihop och passar perfekt i tiden då skuggorna fångar upp samma färger som på en vinterhimmel i solnedgång. Vad tycks?

/I just had to try the new products from the new ‘Fusion collection’ which Make Up Store released a few days ago. This is the result. Really like the shadows that is “marbled” (different variegated colors in the same shade). They were really nice together and fits perfectly in time when the shadows captures the same colors as on a winter sky at sunset. What do you think?

Produkter jag har använt /
Products I’ve used

(All Products from Make Up Store)

Ögon / Eyes
Micro Shadow Blue Venato, Volcano, Muffin
Cyber Shadow Steel
Eye pencil Not so Dark, Ice Blue

Läppar / Lips

Led Light Lipgloss Hot Pink
Lip pencil Fluffy

Rouge / Blush

Blush Fresh

Bryn / Eye Brows
Eye pencil Taupe

Fransar / Eye lashes
Eye lashes Miss
Volume Mascara

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU