Uncategorized

‘LOVELY ROSA’

Låter makeupen tala för denna vecka som gått.  Rosa, rött, rosor, hjärtan och choklad! Hoppas ni haft en fantastisk helg och njutit av all romantik med nära och kära. Alla Singlar där ute..nu är veckan äntligen över! Låt oss satsa på nästa år! 🙂

I let the makeup speak for this past week. Pink, red, roses, hearts and chocolate! Hope you had a great weekend and enjoyed all the romance with loved ones. All Singles out there .. now the week is finally over! Let’s go for next year! 🙂

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye dust Strict MAKE UP STORE
Cheek & Eye Glow RITUALS
 Inliner kajal  56 Blonde ISADORA

Bryn / Eye Brows

Tri Brow color MAKE UP STORE

Fransar / Eye lashes
Volume & Curl  ISADORA

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU