Uncategorized

PHOTO SHOOT WITH DEVOTE

Borrowed this pic from beautiful blogger Sandra Beijer’s Instagram. Love the 60’s/20’s look she got!

Igår Blev det verkligen en heldag! Först jobbade jag med mina fantastiska elever på förmiddagen och sedan rullade jag i väg med sminkväskan till Devotes Huvudkontor för en photo shoot med ett par vackra bloggare, Sandra Beijer, Wasima (Rodeo) och Andrea Hedenstedt. Helt galet vad mycket läsare de har! Man har ett par år att ta igen! 2008 skulle man verkligen ha börjat blogga haha! 

Efter Jobbet blev det sedan lite Make Up Artist mys tillsammans med mina vänner Linda Hallberg, Elin Svensson och Åsa Östergren. Vi träffas alltid i samband med jobb och tyckte det var på tiden att vi kunde träffas utan massa sminkpenslar och modeller. Vi åt en super god middag på Nytorget 6 på söder. Super god mat! I kväll väntar dag 2 på Devote för ännu fler bloggare! Looking forward!

/

Yesterday Was really a busy day! First, I worked with my amazing students in the morning and then I rolled away with my makeup bag to Devotes Headquarters for a photoshoot with a couple of beautiful blogger, Sandra Beijer, Wasima (Rodeo) and Andrea Hedenstedt. Crazy how much readers they have! I have a few years to recoup! 2008 was the year were I should have been started blogging haha!

After work there was time for a little Make Up Artist time together with my friends Linda Hallberg, Elin Svensson and Asa Östergren. We always meet in conjunction with work and thought it was about time we could get together without a lot of makeup brushes and models. We had a really good dinner at Nytorget 6 south of Sthlm, Soho. Super good food! Tonight day 2 at Devote is waiting for even more bloggers! Looking forward!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU