Uncategorized

‘CORALISE’


The lipstick color look a little bit more orange than this pic IRL.

Jag älskar vårfärgerna som kommer in i butikerna just nu! Ett läppstift jag blev lite smått kär i är Isadoras Läppstift Coralise No 147. Fick inte riktigt till samma färg på närbilden av läpparna pga ljuset men de är verkligen super oranga! Skit snyggt!

Behöver du snabba tips för din makeup får du ju inte glömma att följa mig på instagram -> Makeupbylina

/I love the spring colors that comes out in the stores right now! A lipstick I fell in love with is Isadoras Lipstick Coralise No. 147. The color did not quite look the same on the close-up of my lips above because of the light but they are really super orange! So nice!

 

Need quick tips for your makeup, you need to not forget to follow me on instagram -> Makeupbylina

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU