Uncategorized

DRY HAIR CAN LEAVE!

The most fantastic hair mask I´ve tried so far but I found a new very special one…

Jag har under flera års tid använt samma hårprodukter, vecka ut vecka in. Detta för att jag fick en sådan aha upplevelse (Snarare en Halleluja upplevelse) när jag använde Extreme serien från Redken första gången. De senaste året har jag däremot testat massor av annat och håller fortfarande på! Jag är ute efter fler aha upplevelser och vill passa på att tipsa er om produkter som faktiskt håller bra kvalité till rimligt pris.

Testat en hårinpackning några gånger nu som faktiskt imponerade då jag verkligen märkte skillnad då håret blev så mycket glansigare. Den passar jätte bra till alla hårtyper, speciellt till ett svagt hår som inte brukar intensiv behandlas. Den ser till att bygga upp håret och ger fukt utan att tynga ner. En del hårinpackningar kan ju bli så oljiga! 

Fil / Fob Mix Cure från Hårologi 276:-

Aktiva Ingredienser:

Bomullsfröolja (Vitamin F)
Silkesaminosyror (Tillför glans)
Veteaminosyror (tillför flexibilitet)

/I tried another hair mask a few times now (I really want to find another amazing baby than my favorite hair mask Extreme from Redken) Actually im very impressed when I really noticed the difference afterwards, my hair became so much shinier. It fits well for all hair types, especially for weak hair that is usually not used to intense treatments. It ensures that you build up your hair and moisturizes without weighing it down. Some hair masks always makes your hair look so oily!

Fil / Fob Mix Cure from Hårologi 276SEK

Active Ingredients:
Cotton seed (Vitamin F)
Silk amino acids (Adds shine)
Wheat amino acids (adds flexibility)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU