H20 SkinTint, I loved it!!!

 

Igår var jag och jobbade på Eleven.se’s öppning av deras nya butik. Det var så kul att få träffa en del utav er läsare! Under kvällen berättade jag lite grann om vad man ska tänka på när man går från en 11.00 sminkning till en 23.00 sminkning! I samband med det fick jag testa ett sminkmärke som heter PIXI.

Jag kommer ihåg när jag flyttade till Stockholm för 10 år sedan, då jag läste ett uppslag i Metro (tror jag det var) om Petra Strand som hade startat ett nytt märke, PIXI, i Soho, London. Shit vad tiden går! Nu äntligen går det att få tag i produkterna i Sverige!

Jag hittade en favorit i serien! Jag måste bara hylla H2O Skin Tint som ni ser ovan! Vilken härlig foundation! Den är vatten baserad och blir skit snygg på, täckande fast tunn! Det är verkligen en bas man kan lägga flera gånger utan att det blir kakigt! Finn si tre stycken nyanser! Varma rekommendationer! Ni hittar den >>här<< för 369 kr!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar