Uncategorized

BUSY BUSY BUSY

Busy busy busy…

Idag har det varit fullt upp på schemat då jag har varit och fixat 11 modeller på en utbiildningsdag med Matrix för frisörer. Alla skulle stylas och sedan var det min tur att gå upp på scenen för att prata makeuptrender. Nu har jag ungefär en halvtimmes vila tills jag ska i väg och skaka rumpan till Jason Derulo! Ska bli skit kul! Njut av eran tid i soffan ikväll om ni tar det lugnt (jag är lite avis!)

/Today has been pretty busy where I’ve been and styled 11 models on an “education day” with Matrix for hairdressers. All models was supposed to get a make over and then it was my turn to go up on stage to talk about makeup trends. Now I have about a half-hour rest until I have to leave for the next thing on the schedule, I´m going to shake it to Jason Derulo! Going to be so much fun! Enjoy your time on the couch tonight, if you’re just chillin (I’m jealous in a way!)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU